gasten.jpg

Samen eten om elkaar te ‘Ont-moeten’
Samen aan tafel is vaak een plek van ontmoeten en van gezelligheid.
Een plek om samen de dag door te nemen, praten over wat je bezighoudt, lachen om grappige dingen en zo met elkaar mee leven.
En dat is nu precies wat wij ook graag willen, samen met u en met jou!

Een keer in de maand (we hopen in oktober weer te beginnen) samen een lekkere gezonde warme maaltijd eten met soep voor of een toetje na!
Waar?       In het kerkelijk centrum aan de Kerkstraat 2a.
Begin?      Om 17.45 uur is de zaal dan open en we beginnen om 18.00 uur
Afsluiting? Rond 20.00 uur sluiten we af met dankgebed.
Alle data zijn te vinden op de homepage via de toets ‘Seizoenagenda’s’ .

Daarna is iedereen vrij om te gaan ... maar we vinden het heel gezellig als je nog even blijft voor een kopje koffie of thee en om gezellig nog wat na te praten.
Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden.
Wel staat er een potje voor een vrijwillige bijdrage maar je bent niets verplicht !
Als gemeente jong en oud willen we elkaar zo ontmoeten, elkaar (beter) leren kennen en naar elkaar omzien.
Iedereen is van harte welkom! (denk eens aan een buur, vriend, familie of iemand die vaak alleen aan tafel zit)

Telefoon: 06-4295 86 12 (Alie Fiks) of 06-1182 45 93 (Jeanet Doppenberg)
We hopen u en jou het winterseizoen te ont-moeten aan tafel !

Hartelijke groet van de Ont-moeten commissie:
Jeanet Doppenberg, Alie Fiks, Alie Rorije, Egberdien Vels en Willemien van Wijnen