kinderen.jpg

Hartelijk welkom op de pagina van het kinderkoor Shine & Testify kids uit Wapenveld!

Voor wie?
Alle kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar zijn welkom, uit alle kerken en/of van alle scholen!

Wanneer?
De repetitieavonden vinden wekelijks plaats op de woensdagavond van 18:30-19:15 uur in het kerkelijk centrum. Ouders, u mag hen op het kerkplein (of bij slecht weer in de hal van de kerk) opwachten.

Dirigent?
Is Harrie Stijf. Bij velen ook bekend als meester Harrie, werkzaam op basisschool De Parel in Wapenveld.

Kosten?
Het lidmaatschap bedraagt €6,00 per kind per maand. De contributie wordt 12 keer per jaar in rekening gebracht, nadat u toestemming hebt verleend voor een automatische incasso.

Nog vragen?
Wij hopen u met de informatie een beeld te geven bij het nieuwe kinderkoor. Als u aanvullende vragen hebt, neemt u dan gerust contact met ons op!

Toelichting:
Shine & Testify Kids is een nieuw kinderkoor dat met ingang van september 2014 is opgericht. Het kinderkoor wil (samen met het gospelkoor Shine & Testify) getuigen van de HEERE Jezus Christus.

Contactgegevens Shine & Testify kids:
Mariëlle Boer-Zwerus, Hogestraat 5, 8191LL Wapenveld

Link en uitgebreide (contact)informatie:
Website: www.shineandtestify.nl
Facebook: www.facebook.com/shineandtestify