kinderen.jpg

Ieder jaar kunnen alle kinderen van de basisschool hun zomervakantie afsluiten met de Vakantie Bijbel Week (VBW). Ook dit jaar zijn ze allemaal welkom om een hele fijne en gezellige week te beleven. We gaan samen zingen, knutselen, spellen spelen en kijken naar een poppenkast. Ook Flip en Fleur hebben weer beloofd langs te komen.

Maar ... het belangrijkste van deze week is dat de kinderen Bijbelverhalen horen over Jezus en mogen nadenken, praten en zingen! Zo leren de kinderen de Here God steeds een beetje meer kennen. De Here God kennen is van levensbelang!

Hoe ziet de week er praktisch gezien uit?
Dit jaar (2017) wordt de VBW gehouden van maandag 14 t/m vrijdag 18 augustus. Op maandag- t/m donderdagochtend beginnen we om 09.30 uur en sluiten we de ochtend om 11.30 uur af. Op vrijdag hebben we meestal een speciale ochtend. Ook over deze ochtend krijg je tijdens de VBW meer informatie.
Voor het volgende jaar zal de datum t.z.t. te vinden op de homepage via de toets ‘Seizoenagenda’s’ .

De leerlingen van groep 7 en 8 worden, in plaats van woensdagochtend, op woensdagavond bij de kerk verwacht en voor hun hebben we iets leuks & lekkers op het programma staan! Informatie over die avond krijg je tijdens de VBW! Natuurlijk sluiten we deze week weer samen af met een kerkdienst. De kerkdienst wordt gehouden op zondag 21 augustus in de Hervormde kerk. Wees allen (de kinderen; maar ook zeker hun opa's,oma's, vaders, moeders, ooms, tantes, buren en kennissen) welkom!

Thema 2017: Op survival!
Heb je alles bij je? Ja? Echt? Zeker weten? Heb je je tas? Zitten er
genoeg kleren in en water voor onderweg?
Top! Dan gaan we.. Op SURVIVAL!!
Tijdens de vakantiebijbelweek zullen we namelijk de kerk in een plek om
toveren waarin we samen op survival gaan. Als je goed kijkt zie je
misschien wel hele bijzondere dieren.. en je komt erachter welke
spulletjes allemaal nodig zijn voor een echte survival. Bijvoorbeeld een
kompas, een slaapzak, wandelschoenen, een waterfles, een verrekijker.
Maar het belangrijkste waar we in de week achter komen is dat God voor
ons zorgt en dat we hem een beetje beter leren kennen.

Dit doen we door verhalen te horen van mensen uit de Bijbel, door samen
werkjes te maken en spelletjes te doen. Ook zullen we liedjes zingen en
er hele gezellige ochtenden van maken samen. Ojaa...... en natuurlijk zijn
Flip&Fleur ook van de partij..... tenminste...... als ze niet verdwalen....
spannend!!

We willen er een Top Survival van maken, kom jij ook?? Top!!

Vakantie BijbelWeek:

Wat? Vakantie Bijbel Week
Waar? Hervormde Kerk aan de Kerkstraat 2a te Wapenveld
Wie? Alle kinderen die in Wapenveld naar de basisschool gaan
Wanneer? 14 t/m 18 augustus 2017

Afsluitingsdienst Vakantie Bijbel Week:
Wat? Afsluitende kerkdienst Vakantie Bijbel Week
Waar? Hervormde Kerk aan de Kerkstraat 2a te Wapenveld
Wie? Alle kinderen samen met hun papa, mama, broertjes, zusjes, opa's & oma's
Wanneer? zondag 20 augustus om 09.30 uur

Heeft u nog vragen dan mag u deze gerust stellen door contact op te nemen met Rikjan Stoffer (06-317 884 35) of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U mag ook altijd één van de andere commissieleden benaderen

Groetjes commissie VBW: Inge, Jeffrey, Gert, Carolien, Jesiene & Lisanne