Webshop collectebonnen                          Bestel en betaal via de knop rechts uw collectebonnen Bestellen collectebonnen

Naast het maandelijks kopen in het kerkelijk centrum kunt ook via de webshop uw collectebonnen bestellen. Betalen gaat simpel en snel via iDEAL. De collectebonnen dienen uiterlijk op de 3e vrijdag van de maand besteld en betaald te zijn. Op de hier onder genoemde avond en tijd kunt u de bestelde collectebonnen ophalen.
Voor data zie de agenda op de homepage.

Collectebonnen
Voor gebruik bij collecten kunnen maandelijks collectebonnen worden gekocht in het kerkelijk centrum. Elke 4e maandagavond van de maand, van 19.00 tot 20.00 uur, is er de mogelijkheid collectebonnen te kopen.

Bij aankoop van de collectebonnen wordt een aankoopbewijs verstrekt. Hierdoor is het mogelijk op de aangifte voor de inkomsten-belasting de bijdragen in de collecten als gift op te geven. Collectebonnen zijn te koop in coupures van: € 0,30; € 0,60; € 1,25 en € 2,50. Per blad (een 20-tal bonnen) met een waarde van € 6,00; € 12,00; € 25,00 en € 50,00. Het verzoek is om ter plaatse contant en met gepast geld te betalen.

Belangrijk
U krijgt bij de aankoop van de collectebonnen een kwitantie mee. Op deze kwitantie staan de unieke nummers genoteerd van de bladen met collectebonnen die u hebt aangeschaft. De Belastingdienst kan bij een controle van uw aangifte vragen naar uw kwitantie(s) en de afscheurstrookjes (met unieke nummers) die u bovenaan elk blad collectebonnen aantreft.
Bewaar dus zowel uw kwitanties als afscheurstrookjes goed!.