Bepalend voor wat wel of niet is toegestaan zijn de actuele overheidsmaatregelen. Deze zijn bepalend in geval informatie op deze website hiervan afwijkt.

1.Verjaardagzakjes
Vanaf 1 september zullen de verjaardagzakjes weer bij de jarigen in de gemeente aan huis worden opgehaald. Het inleveren van de verjaardagzakjes bij de kerk zal weer op de vertrouwde data plaatsvinden.

2. Kerkradiobusjes
Collectebusjes bij kerkradio luisteraars worden i.v.m. de corona nog niet opgehaald. U kunt uw bijdrage per bank overmaken (NL 85 RABO 0326 5854 00) onder vermelding van ‘kerkradio’.

3.Informatie gebruik kerkzaal en ruimten
De kerkzaal en ruimten van het kerkelijk centrum mogen in de coronaperiode onder de aangegeven beperkingen worden gebruikt. Lees hierover de meer gedetailleerde informatie.

4. Reserveren zalen
Wanneer u gebruik wenst te maken van een van de zalen van het kerkelijk centrum wilt u dit dan tijdig kenbaar maken bij de koster C. Keizer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of (038) 447 87 46).

Tijdens het winterseizoen komt het regelmatig voor dat op verschillende avonden alle zalen bezet zijn. De koster draagt er zorg voor dat de zalen ‘coronaproof’ ingericht zijn. Wij vragen van gebruikers van de zalen dat ze zich houden aan de regels ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus.

Vriendelijke groet van het College van kerkrentmeesters