1.Verjaardagzakjes
Vanaf 1 september zullen de verjaardagzakjes weer bij de jarigen in de gemeente aan huis worden opgehaald. Het inleveren van de verjaardagzakjes bij de kerk zal weer op de vertrouwde data plaatsvinden.

2. Kerkradiobusjes
Collectebusjes bij kerkradio luisteraars worden i.v.m. de corona nog niet opgehaald. U kunt uw bijdrage per bank overmaken (NL 85 RABO 0326 5854 00) onder vermelding van ‘kerkradio’.

3. Najaarsgemeenteavond
Op D.V. donderdag 8 oktober is er weer de najaarsgemeente-avond. Deze avond begint om 19.30 uur. Ieder gemeentelid ontvangt nog een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus.

4. Actie vrijwillige bijdrage 2021
Op D.V. vrijdag 20 november 2020 zal de inzameling van de vrijwillige bijdrage voor 2021 plaatsvinden. Deze avond kunt u de lopers weer aan de deur verwachten. Verdere informatie zal verschijnen via persoonlijke post, de kerkbode en de website.

5. Gebruik zalen
Wanneer u gebruik wenst te maken van een van de zalen van het kerkelijk centrum wilt u dit dan tijdig kenbaar maken bij de koster C. Keizer (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of (038) 447 87 46).

Tijdens het winterseizoen komt het regelmatig voor dat op verschillende avonden alle zalen bezet zijn. De koster draagt er zorg voor dat de zalen ‘coronaproof’ ingericht zijn. Wij vragen van gebruikers van de zalen dat ze zich houden aan de regels ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus.

Zie voor verdere informatie het gebruiksplan op de website: hervormdwapenveld.nl.

Vriendelijke groet van het College van kerkrentmeesters