gemeente.jpg

Aan het begin van 2022 hoopt  de familie Van der Stoep te verhuizen van Nieuwland naar Wapenveld. Voor dat het zover is, wordt de pastorie aan de Gruttoweg opgeknapt. Er is al veel werk verzet de oude keuken, badkamer, toilet en oude vloerbedekking zijn gesloopt en/of verwijderd en er is begonnen met het plaatsen van een nieuwe badkamer en toilet. De nieuwe keuken wordt aan het eind van het jaar geplaatst. Ook is er begonnen met het schilderwerk.

De kerkrentmeesters zijn nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het verwijderen van het straatwerk rondom de pastorie. Het straatwerk is op wat plaatsen verzakt en moet opnieuw ingestraat worden maar daarvoor moet het eerst eruit worden gehaald. Ook worden er mensen gevraagd voor het schoonmaken van de pastorie als de werkzaamheden zijn afgerond, dit zal waarschijnlijk in de 1ste of 2de week van januari zijn.

U en jij kunnen zich opgeven bij Arend Jan van Duren (Tel. (038) 447 98 43, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).