gemeente.jpg

Al meer dan twee jaar onder vinden we de gevolgen van Corona. Wereldwijd maar ook hier in Wapenveld. Dit ondervinden we persoonlijk in alle maatregelen die worden getroffen om het Corona virus te bestrijden. Hierbij denken we aan lock-downs, online kerkdiensten, quarantaine, 1,5 meter afstand houden en de sociale afstand die daardoor wordt gecreëerd. Dit kan lijden tot eenzaamheid en psychische problemen. Laten we goed naar elkaar om kijken, er voor elkaar zijn en voor elkaar bidden.
Een ander gevolg van Corona is dat een aantal beroepen en bedrijfstakken minder tot geen inkomsten hebben (gehad). Daarbij komen ook nog eens de prijsstijgingen van de dagelijkse boodschappen en energiekosten. Dit alles kan ertoe lijden dat u zich zorgen maakt om uw financiële positie.
De diaconie is er voor u om in zulke situaties een helpende hand te bieden. U kunt hierbij denken aan het beter inzicht krijgen in uw inkomsten en uitgaven, het ordenen van de administratie of eventueel het bieden van financiële ondersteuning.
Voelt u zich aangesproken of kent u wellicht mensen in uw omgeving die hulp kunnen gebruiken? Schroom dan niet om contact op te nemen met uw diaconie. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.
Dit kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch naar 06 27 28 42 49.

Uw en jouw diaconie.