Onder het thema: ‘Help, mijn geloof loopt vast’, organiseren de Theologische Universiteit Apeldoorn en de interkerkelijke werkgroep Geloof het zelf! in de maanden november en januari een viertal lezingen. Aanmelden zie onderstaand.

Donderdag 17 november 2022 in Wapenveld, ‘Eenheid gaat ‘m niet meer worden.’
Donderdag 24 november2022 in Oldebroek, ‘Groeien? Ik sta al jaren droog’
Donderdag 19 januari 2023 in Wezep, ‘Morgen wordt het ook niks’
Donderdag 26 januari 2023 in Hattem, ‘Om hopeloos van te worden’

Detailinformatie lezingen:

Prof. dr. W. van Vlastuin: ‘Eenheid gaat ‘m niet meer worden.’  OVER KERKELIJKE EENHEID.
Donderdag 17 november 2022 in de Herv. Kerk, Kerkstraat 2a, 8191LV Wapenveld

Prof. dr. H. van den Belt: ‘Groeien? Ik sta al jaren droog.’ – OVER GELOOFSGROEI.
Donderdag 24 november 2022  in het Kerkgebouw van de geloofsgemeenschap Luctor Et Emergo, Mheneweg Noord 1, 8096 BR Oldebroek.

Prof. dr. H.J. Selderhuis: ‘Morgen wordt het ook niks.’ – OVER HEILIGING.
Donderdag 19  januari 2023 in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Het Noorderlicht, Mariënrade 1, 8091XS, Wezep.

Dr. R.T. te Velde: ‘Om hopeloos van te worden.’ – OVER DE UITVERKIEZING.
Donderdag 26 januari 2023 in het kerkgebouw van de Christelijke Gereformeerde Kerk, Korte Kerkstraat 8, 8051 GN Hattem.

De vier inleiders hebben zich in het verleden bezig gehouden met de thematiek waarover ze het gaan hebben. Ze hebben er ook over gepubliceerd en hun publicaties vinden tot op de dag van vandaag aftrek. Blijkbaar hebben ze wat te zeggen! In hun inleiding zullen zij refereren aan hun publicatie, de relevantie van de boodschap daarin heroverwegen en de luisteraars ‘voedsel’ meegeven voor onderweg.

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van welke avond(en) en het aantal personen.

De avonden beginnen steeds om 19.45 uur. De toegang is vrij.

Verdere informatie is te vinden op https://www.tua.nl/nl/agenda/helpmijngelooflooptvast