Bloemen-/plantenactie op D.V. donderdag 16 april. Evenals in voorgaande jaren zullen enthousiaste mensen bij u aan de deur komen tussen 18.00 uur en 21.00 uur.. Wij hopen dat uw deur open staat!

Wij zijn hiervoor ook nog op zoek naar verkopers en rijders. We zouden het erg op prijs stellen als jullie ons daarbij willen helpen! En, niet alleen ons, want met het geld kunnen wij hele mooie dingen doen voor onze naasten in Polen, zoals evangelisatiewerk op straat, de bouw van kerkelijke gebouwen en de organisatie van zomerkampen voor kinderen die het niet zo goed hebben als wij.

Dit jaar zijn de bestellijsten ook weer te vinden in de hal van de kerk, zodat niemand kan worden overgeslagen! Op D.V. 23 maart a.s. bij de collectebonnenverkoop kunt u al bestellen.

Meld je aan als helper en ook graag als chauffeur bij één van de commissieleden.
Namens de ARKA- commissie Erika, Erik, Hendrien, Janneke, Nienke, Ferdi, Wim en Gert Wim.