D.V. zondag 23 januari is de bevestiging en intrede van ds. A. van der Stoep als predikant van onze gemeente. In de morgendienst die om 10.00 uur zal aanvangen zal ds. Van der Stoep bevestigd worden. In deze dienst hoopt ds. J.P.J. Voets uit Bruchem voor te gaan.

In de middagdienst zal ds. Van der Stoep intrede doen. De aanvang van deze dienst is 14.30 uur.

Na deze dienst wordt u de gelegenheid geboden om ds. en mw. Van der Stoep Gods zegen toe te wensen. Tijdens beide diensten is ook kinderoppas aanwezig. Wij verwachten enkele tientallen genodigden, die veelal met de auto komen. Wij verzoeken gemeenteleden om zoveel mogelijk lopend of per fiets naar de kerk te komen. Op dit moment is nog niet bekend hoeveel mensen er bij deze diensten aanwezig mogen zijn, houdt u daarvoor de website in de gaten.

U kunt het predikantsgezin welkom heten in Wapenveld door middel van een kaart of een e-mail. Het adres is Gruttoweg 4 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

College van kerkrentmeesters.