Wat zijn we als gospelkoor dankbaar dat we weer samen mogen zingen tot eer van Gods grote Naam. Wat hebben we dit de afgelopen jaren enorm gemist.

Op dit moment repeteren we volop voor het project ‘Vrede’. Dit doen we niet alleen, maar samen met gospelkoor Ichthus uit Heerde. Beide koren staan onder leiding van Harrie Stijf. Tijdens het concert wordt muzikale medewerking verleend door diverse musici. Beide koren repeteren diverse nummers die gerelateerd zijn aan het thema ‘Vrede’. We weten dat er nu in deze wereld helaas niet overal vrede is, maar we hopen en verlangen naar die wereld en tijd waarin er altijd vrede zal zijn!

Komt u, kom jij naar het concert op zaterdag 21 mei? Aanvang is 19.30 uur, locatie is de Hervormde kerk in Wapenveld (Kerkstraat 2a), toegang is gratis maar er wordt wel een collecte gehouden die we graag bij u en jou onder de aandacht brengen.
Heel graag tot ziens op 21 mei a.s.