Samen aan tafel is vaak een plek van ontmoeten en van gezelligheid.
Een plek om samen de dag door te nemen, praten over wat je bezighoudt, lachen om grappige dingen en zo met elkaar mee leven. En dat is nu precies wat wij ook graag willen, samen met u en met jou!

Een keer in de maand samen een lekkere gezonde warme maaltijd eten met soep voor of een toetje na!
In het kerkelijk centrum aan de Kerkstraat 2a.
Om 17.45 uur is de zaal dan open en we beginnen om 18.00 uur
Om 20.00 uur sluiten we af met dankgebed.
Daarna is iedereen vrij om te gaan … maar we vinden het heel gezellig als je nog even blijft voor een kopje koffie of thee en om gezellig nog wat na te praten.
Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden.
Wel staat er een potje voor een vrijwillige bijdrage maar je bent niets verplicht !
Iedereen is van harte welkom! (denk eens aan een buur, vriend, familie of iemand die het gezellig vind om samen te eten).

We hopen u weer te ont-moeten op DV donderdag 2 juni.
Aanmelden kan t/m vrijdag 28 mei.
Telefoon: 06 – 11 82 45 93 (Jeanet Doppenberg) of 06 – 24 32 59 01 (Lineke Zweurs)
Hartelijke groet van de Ont-moeten commissie.