gemeente.jpg

D.V. woensdag 15 juni is er weer een ontmoetingsmiddag voor ouderen in het kerkelijk centrum van onze Hervormde Gemeente te Wapenveld. Wij willen u als diaconie van harte uitnodigen om deze middag bij te wonen.

Proponent Krooneman uit ‘t Harde zal een meditatie verzorgen en na de pauze zal Sandra Kooij – van Roekel namens de stichting Dorcas vertellen over wat zij als hulporganisatie doen in Oekraïne nu daar een vreselijke oorlog woedt. Als gemeente hebben wij het Christelijk Noodhulpcluster ondersteund met giften. Dorcas maakt hier onderdeel vanuit en wil graag vertellen wat zij ook met onze gift kunnen doen in Oekraïne.

De aanvang is om 14.30 uur en de middag zal omstreeks 16.00 uur worden afgesloten. Vanaf 14.00 uur bent u welkom. Alle ouderen, weduwen, weduwnaars en alleengaanden zijn van harte welkom. Ook als u zich nog niet zo oud voelt bent u van harte welkom. Het is altijd bijzonder gezellig op deze middagen. Het is goed om elkaar te ontmoeten, het Woord van God gaat open en er is een informatief onderwerp. Veel redenen om dus te komen!

Wilt u de middag graag bijwonen maar is het vervoer een probleem dan wordt ervoor gezorgd dat u met de auto opgehaald en weer thuisgebracht wordt. Neem hiervoor contact op met diaken Henk IJzerman 06 – 201 854 85 of diaken Wim Schuurman 06 – 131 693 35.

Wij zien u graag op 15 juni!

Uw en jouw diaconie .