Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.

De Kandelaar

Categorie
Activiteiten voor Jeugd
Datum
zondag 11 februari 2018
Van 19.00 uur tot 20.30 uur.
 
 

Alle datums

  • zondag 11 maart 2018

Actief

10 maart
Zingend naar de zondag 

Op deze zaterdagavond wordt om 19.15 uur het eerste zangmoment ‘Zingend naar de zondag’ georganiseerd in onze kerk. De te zingen liederen komen uit de bundel ‘Weerklank’, in afwisseling met gebed en stilte.
Het zangmoment duurt ongeveer 40 minuten.

Je komt toch ook naar dit zangmoment?

Meer info

Activiteiten deze week

25
feb
Aanvang diensten 09.30 uur en 14.30 uur. Preekrooster zie link 'Kerkdiensten' op Homepage.

25
feb
Aanvang 19.00 uur. Inloop vanaf 18.45 uur. Thema; "Open je ogen ... voor leven in vrijheid"

25
feb
Start diaconaalproject 'Open je ogen'.(na afloop ochtenddienst)..

26
feb
Geen catechisatie in verband met voorjaarsvakatie.

26
feb
Verkoop van 19.00 uur tot 20.00 uur in één van de zalen van het Kerkelijk Centrum.

Dienen

Wij belijden dat God, onze Schepper en Verlosser is. Voor onze zonden gaf Hij Zijn Zoon, waardoor de weg naar de Vader voor ons vrijgemaakt werd. Hij is het Levende Water, door dit Water willen we ons laten voeden, zonder kunnen we niet tijdens de woestijnreis van ons leven. Jezus dienende houding is ons voorbeeld, wij willen Hem daarin volgen en daarmee dienstbaar zijn aan Hem.

Delen

Dienstbaar zijn aan God, betekent ook dienstbaar zijn aan de mensen om ons heen en Zijn onvoorwaardelijk liefde delen. Jezus liet tijdens Zijn leven op aarde zien hoe belangrijk Gods woorden en daden zijn. Het zijn ook die woorden en daden die wij als gemeente willen delen. Door de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord in ons kerkgebouw, door een Hervormde gemeente door God bij elkaar gezet. Maar ook door het delen van onze daden binnen én buiten ons kerkgebouw, arbeiden in Gods Koninkrijk! We zijn een open en actieve gemeente, met wekelijks diverse activiteiten voor jong en ouderen.

Doen

Als gemeente willen wij onze levenssappen ontvangen door geworteld te blijven in Jezus als Wijnstok. Zodat wij als gemeente, maar ook als gemeentelid Zijn vruchten mogen dragen. Door op verschillende manieren er voor elkaar te zijn, elkaar te ontmoeten, elkaar te helpen, elkaar te zien! Handelen en wandelen in en door Zijn liefde.

God, de Bron en het doel voor ons dienen, delen en doen!
Jezus, de reden voor ons dienen, delen en doen!
De Heilige Geest, waardoor we kunnen dienen, delen en doen!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19