Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.

Kerkdiensten

Categorie
Kerkdiensten
Datum
zondag 11 maart 2018
Aanvang kerkdiensten 09.30 uur en 14.30 uur. Preekrooster, zie knop 'Kerkdiensten' op Homepage.
 
 

Alle datums

  • zondag 25 maart 2018

Actief

Open Orgelmiddag en Passieconcert

Zaterdagmiddag 31 maart is er weer een Open Orgelmiddag, van 13.00 tot 17.00 uur. Hierbij is een ieder welkom om het orgel te zien en ook het binnenwerk.
Om 17.00 uur komt er als afsluiting een Passieconcert wat heel mooi aansluit bij Stille zaterdag als voorbereiding op Pasen.

Je komt toch ook naar het orgel kijken en het Passieconcert?

Meer info

Activiteiten deze week

21
mrt
Paasviering (meer informatie volgt).

21
mrt
Afsluiting clubseizoen (meer informatie volgt).

22
mrt
Zaal open vanaf 17.45 uur. Aanvang maaltijd 18.00 uur. Afsluiting 20.00 uur.

23
mrt
Van 10.00 uur tot 11.30 uur (inloop vanaf 09.45 uur).

23
mrt
Bowlen. 19.00 uur verzamelen bij de kerk (fiets mee!). Aflsuitng in De Treffer rond 21.45 uur.

Dienen

Wij belijden dat God, onze Schepper en Verlosser is. Voor onze zonden gaf Hij Zijn Zoon, waardoor de weg naar de Vader voor ons vrijgemaakt werd. Hij is het Levende Water, door dit Water willen we ons laten voeden, zonder kunnen we niet tijdens de woestijnreis van ons leven. Jezus dienende houding is ons voorbeeld, wij willen Hem daarin volgen en daarmee dienstbaar zijn aan Hem.

Delen

Dienstbaar zijn aan God, betekent ook dienstbaar zijn aan de mensen om ons heen en Zijn onvoorwaardelijk liefde delen. Jezus liet tijdens Zijn leven op aarde zien hoe belangrijk Gods woorden en daden zijn. Het zijn ook die woorden en daden die wij als gemeente willen delen. Door de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord in ons kerkgebouw, door een Hervormde gemeente door God bij elkaar gezet. Maar ook door het delen van onze daden binnen én buiten ons kerkgebouw, arbeiden in Gods Koninkrijk! We zijn een open en actieve gemeente, met wekelijks diverse activiteiten voor jong en ouderen.

Doen

Als gemeente willen wij onze levenssappen ontvangen door geworteld te blijven in Jezus als Wijnstok. Zodat wij als gemeente, maar ook als gemeentelid Zijn vruchten mogen dragen. Door op verschillende manieren er voor elkaar te zijn, elkaar te ontmoeten, elkaar te helpen, elkaar te zien! Handelen en wandelen in en door Zijn liefde.

God, de Bron en het doel voor ons dienen, delen en doen!
Jezus, de reden voor ons dienen, delen en doen!
De Heilige Geest, waardoor we kunnen dienen, delen en doen!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
28
29