Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.

Eben-Haezer (voor de jeugd van 14 tot 16 jaar)

Categorie
Activiteiten voor Jeugd
Datum
zondag 6 januari 2019
Van 19.00 uur tot 20.30 uur.
 
 

Alle datums

  • zondag 14 april 2019

Powered by iCagenda

Actief

1. Preekbespreking
Zondag 24 maart is er na de middagdienst een preekbespreking voor iedereen vanaf 14 jaar. De dienst zal deze middag afgestemd worden op de jongeren uit onze gemeente.
Hopelijk zien we jullie dan!

2. Moederkring Samma
Woensdag 27 maart staat er weer een moedermorgen gepland. Het is midden in de lijdenstijd en daar willen we dan ook bij stilstaan.
We beginnen om 10.00 uur en er is oppas aanwezig.
Heel erg welkom!

Meer info

Activiteiten deze week

22
mrt
Dit is de laatste dag waarop in deze maand online Collectebonnen besteld kunnen worden.

22
mrt
Van 18.45 uur tot 19.45 uur.

23
mrt
Aanvang 19.30 uur. Open avond. Organisatie: team 3.

24
mrt
Van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Dienen

Wij belijden dat God, onze Schepper en Verlosser is. Voor onze zonden gaf Hij Zijn Zoon, waardoor de weg naar de Vader voor ons vrijgemaakt werd. Hij is het Levende Water, door dit Water willen we ons laten voeden, zonder kunnen we niet tijdens de woestijnreis van ons leven. Jezus dienende houding is ons voorbeeld, wij willen Hem daarin volgen en daarmee dienstbaar zijn aan Hem.

Delen

Dienstbaar zijn aan God, betekent ook dienstbaar zijn aan de mensen om ons heen en Zijn onvoorwaardelijk liefde delen. Jezus liet tijdens Zijn leven op aarde zien hoe belangrijk Gods woorden en daden zijn. Het zijn ook die woorden en daden die wij als gemeente willen delen. Door de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord in ons kerkgebouw, door een Hervormde gemeente door God bij elkaar gezet. Maar ook door het delen van onze daden binnen én buiten ons kerkgebouw, arbeiden in Gods Koninkrijk! We zijn een open en actieve gemeente, met wekelijks diverse activiteiten voor jong en ouderen.

Doen

Als gemeente willen wij onze levenssappen ontvangen door geworteld te blijven in Jezus als Wijnstok. Zodat wij als gemeente, maar ook als gemeentelid Zijn vruchten mogen dragen. Door op verschillende manieren er voor elkaar te zijn, elkaar te ontmoeten, elkaar te helpen, elkaar te zien! Handelen en wandelen in en door Zijn liefde.

God, de Bron en het doel voor ons dienen, delen en doen!
Jezus, de reden voor ons dienen, delen en doen!
De Heilige Geest, waardoor we kunnen dienen, delen en doen!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19