Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.

1e Pinksterdag

Categorie
Christelijke Feestdagen.
Datum
zondag 9 juni 2019
 
 

Alle datums

  • zondag 9 juni 2019

Powered by iCagenda

Actief

Wij willen een klus voor u doen!
Op zaterdag 22 juni is er een klusaanbod-dag.
U “kunt” het zelf niet meer?
Dan is deze klusaanbod-dag misschien iets voor u…. omdat u zelf niet meer in staat bent om zelf alles uit te voeren. Vertel het ons waar u zo mee geholpen zou zijn en wat we met gemeenteleden voor u zouden kunnen doen.
Laat het ons weten voor 15 juni!

Meer info

Activiteiten deze week

16
juni
Aanvang diensten 09..30 uur en 18.30 uur. Preekrooster zie link 'kerkdiensten' op Homepage.

19
juni
Aanvang 19.00 uur. Demonstratie nieuwe geluidsinstallatie door de firma Schaapsound.

21
juni
Dit is de laatste dag waarop in deze maand online Collectebonnen besteld kunnen worden.

21
juni
Van 22.00 uur tot 06.00 uur. Meer informatie volgt.

22
juni
Aanvang 19.30 uur. Open avond. Organisatie: team 3.

Dienen

Wij belijden dat God, onze Schepper en Verlosser is. Voor onze zonden gaf Hij Zijn Zoon, waardoor de weg naar de Vader voor ons vrijgemaakt werd. Hij is het Levende Water, door dit Water willen we ons laten voeden, zonder kunnen we niet tijdens de woestijnreis van ons leven. Jezus dienende houding is ons voorbeeld, wij willen Hem daarin volgen en daarmee dienstbaar zijn aan Hem.

Delen

Dienstbaar zijn aan God, betekent ook dienstbaar zijn aan de mensen om ons heen en Zijn onvoorwaardelijk liefde delen. Jezus liet tijdens Zijn leven op aarde zien hoe belangrijk Gods woorden en daden zijn. Het zijn ook die woorden en daden die wij als gemeente willen delen. Door de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord in ons kerkgebouw, door een Hervormde gemeente door God bij elkaar gezet. Maar ook door het delen van onze daden binnen én buiten ons kerkgebouw, arbeiden in Gods Koninkrijk! We zijn een open en actieve gemeente, met wekelijks diverse activiteiten voor jong en ouderen.

Doen

Als gemeente willen wij onze levenssappen ontvangen door geworteld te blijven in Jezus als Wijnstok. Zodat wij als gemeente, maar ook als gemeentelid Zijn vruchten mogen dragen. Door op verschillende manieren er voor elkaar te zijn, elkaar te ontmoeten, elkaar te helpen, elkaar te zien! Handelen en wandelen in en door Zijn liefde.

God, de Bron en het doel voor ons dienen, delen en doen!
Jezus, de reden voor ons dienen, delen en doen!
De Heilige Geest, waardoor we kunnen dienen, delen en doen!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
1
2
3
4
5
6
7
11
12
13
14
17
18
20
25
27