Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.

De Kandelaar (12-14 jaar)

Categorie
De Kandelaar 12-14 jaar
Datum
zondag 1 december 2019
Aanvang 19.00 uur. Afsluiting 20.30 uur.
 
 

Alle datums

  • zondag 22 maart 2020
  • zondag 1 maart 2020
  • zondag 16 februari 2020
  • zondag 26 januari 2020
  • zondag 12 januari 2020
  • zondag 15 december 2019

Powered by iCagenda

Actief

Kerstviering 16 december

Feest van Gods heerlijkheid

Kerstkaartenactie van Woord en Daad

Stichting Woord en Daad houdt weer de jaarlijkse Kerstkaartenactie, waarbij uw kerstkaarten in Heerde, Veessen, Vorchten en Wapenveld worden bezorgd, voor 60 cent per kaart. De opbrengst van deze actie is bestemd voor de kerstcampagne ‘wereldwijd goed onderwijs’.
U doet toch zeker ook mee?

Meer info

Activiteiten deze week

08
dec
09.30 uur Bediening Heilig Avondmaal. 15.00 uur Dankzegging Heilig Avondmaal.

09
dec
Aanvang 20.00 uur.

09
dec
Aanvang 18.30 uur. Afsluiting 20.00 uur.

09
dec
Aanvang 14.00 uur. Locatie: Eefke Dijkslag, Hogestraat 6.

Dienen

Wij belijden dat God, onze Schepper en Verlosser is. Voor onze zonden gaf Hij Zijn Zoon, waardoor de weg naar de Vader voor ons vrijgemaakt werd. Hij is het Levende Water, door dit Water willen we ons laten voeden, zonder kunnen we niet tijdens de woestijnreis van ons leven. Jezus dienende houding is ons voorbeeld, wij willen Hem daarin volgen en daarmee dienstbaar zijn aan Hem.

Delen

Dienstbaar zijn aan God, betekent ook dienstbaar zijn aan de mensen om ons heen en Zijn onvoorwaardelijk liefde delen. Jezus liet tijdens Zijn leven op aarde zien hoe belangrijk Gods woorden en daden zijn. Het zijn ook die woorden en daden die wij als gemeente willen delen. Door de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord in ons kerkgebouw, door een Hervormde gemeente door God bij elkaar gezet. Maar ook door het delen van onze daden binnen én buiten ons kerkgebouw, arbeiden in Gods Koninkrijk! We zijn een open en actieve gemeente, met wekelijks diverse activiteiten voor jong en ouderen.

Doen

Als gemeente willen wij onze levenssappen ontvangen door geworteld te blijven in Jezus als Wijnstok. Zodat wij als gemeente, maar ook als gemeentelid Zijn vruchten mogen dragen. Door op verschillende manieren er voor elkaar te zijn, elkaar te ontmoeten, elkaar te helpen, elkaar te zien! Handelen en wandelen in en door Zijn liefde.

God, de Bron en het doel voor ons dienen, delen en doen!
Jezus, de reden voor ons dienen, delen en doen!
De Heilige Geest, waardoor we kunnen dienen, delen en doen!

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag
1
2
3
4
5
6
13
19
24
27
30