Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.
 

Kerkdiensten

Categorie
Kerkdiensten
Datum
zondag 21 februari 2021
Aanvang diensten 09.30 uur en 14.30 uur. Preekrooster: zie Homepage.
 
 

Alle datums

  • Van zondag 21 februari 2021 tot zondag 2 mei 2021

Powered by iCagenda

Actief

Appeltaart, sokken, kaarten
Voor goede doelen acties maken gemeenteleden met liefde, creativiteit en inzet appeltaarten, sokken, kaarten, en veel meer. Een stukje huisvlijt met ......

Meer info doelenacties

Alles is afgezegd .. of toch niet?
In deze tijden van beperkingen komt regelmatig de vraag naar voren hoe we de huidige wereldwijde crisis moeten zien. Sommigen leggen de ……..

Lees meer info

Activiteiten deze week

28
feb
Aanvang diensten 09.30 uur en 14.30 uur. Preekrooster: zie Homepage.

01
mrt
Aanvang 18.45 uur.

01
mrt
Aanvang 20.00 uur.

02
mrt
Aanvang 18.00 uur.

02
mrt
Aanvang 19.15 uur.

Dienen

Wij belijden dat God, onze Schepper en Verlosser is. Voor onze zonden gaf Hij Zijn Zoon, waardoor de weg naar de Vader voor ons vrijgemaakt werd. Hij is het Levende Water, door dit Water willen we ons laten voeden, zonder kunnen we niet tijdens de woestijnreis van ons leven. Jezus dienende houding is ons voorbeeld, wij willen Hem daarin volgen en daarmee dienstbaar zijn aan Hem.

Delen

Dienstbaar zijn aan God, betekent ook dienstbaar zijn aan de mensen om ons heen en Zijn onvoorwaardelijk liefde delen. Jezus liet tijdens Zijn leven op aarde zien hoe belangrijk Gods woorden en daden zijn. Het zijn ook die woorden en daden die wij als gemeente willen delen. Door de verkondiging van Gods onfeilbaar Woord in ons kerkgebouw, door een Hervormde gemeente door God bij elkaar gezet. Maar ook door het delen van onze daden binnen én buiten ons kerkgebouw, arbeiden in Gods Koninkrijk! We zijn een open en actieve gemeente, met wekelijks diverse activiteiten voor jong en ouderen.

Doen

Als gemeente willen wij onze levenssappen ontvangen door geworteld te blijven in Jezus als Wijnstok. Zodat wij als gemeente, maar ook als gemeentelid Zijn vruchten mogen dragen. Door op verschillende manieren er voor elkaar te zijn, elkaar te ontmoeten, elkaar te helpen, elkaar te zien! Handelen en wandelen in en door Zijn liefde.

God, de Bron en het doel voor ons dienen, delen en doen!
Jezus, de reden voor ons dienen, delen en doen!
De Heilige Geest, waardoor we kunnen dienen, delen en doen!