jeugd.jpg

Hey jij daar!
Ben jij 14, 15 of 16 jaar?

Dat is geweldig, want dan zijn we op zoek naar… jou!!! Wij willen je hierbij uitnodigen voor de jeugdvereniging Eben Haëzer!
We zijn een jeugdvereniging die één keer per twee weken op zondagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur elkaar ontmoet in één van de zalen van het kerkelijk centrum.

Jeugdvereniging Eben Haëzer is een fijne groep jongeren die in is voor leuke activiteiten. We zijn een JV waarbij we gezelligheid en samenzijn heel belangrijk vinden. Qua indeling is er geen één JV avond hetzelfde. Wel is er altijd ruimte voor ontmoeting en ontspanning en hebben we elke avond een deel bezinning. Want… ben jij heel zeker over het geloof? Of heb je misschien juist wel veel vragen? Ken jij onze God alleen met je verstand of ken je Hem ook met je hart?

Wij willen komend seizoen samen met jou nadenken over het jaarthema ‘Met hart en ziel’. Geloven met hart en ziel is alles wat je hebt over durven te geven aan God. Dat gebeurt op verschillende manieren: in je gebed, in de liedjes die je zingt, in de kerkdienst. Maar niet alleen op zondag. Dagelijks, als je aan het werk bent in de supermarkt, je huiswerk maakt of op social media zit. Geloven is dan ook kiezen voor een bewuste levensstijl. Geloven is samen leven: samen met God leven en dan ga je ook op zoek naar anderen die met jou dat leven leiden. Het is fijn als je jouw levenskeuze kunt delen. Je mag dan samen met anderen God liefhebben met heel je hart, heel je ziel en al je krachten!

Eben Haëzer is er vóór jongeren, maar ook dóór de jongeren wordt er het een en ander georganiseerd tijdens de avonden. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij om er een leuk seizoen van te maken. Wat daar zeker fijn aan is, is dat je dus zelf inbreng kunt geven aan hoe een JV avond naar jouw idee er uit moet zien.

Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat Eben Haëzer een plek is waar jij je thuis voelt, waar je leeftijdsgenoten kunt ontmoeten en waar je jezelf kunt zijn. Onze eerste clubavond zal zijn op D.V. zondag 14 oktober. In de persoonlijke uitnodiging staat alvast iets meer informatie over de avond, maar wat de inhoud van deze avond precies zal zijn houden we nog even stil voor je. Wees er op voorbereid dat we het gezellig gaan hebben! Neem gerust een vriend of vriendin mee als hij/zij 14, 15 of 16 jaar is!

Kijk voor de laatste info even op de JV pagina van hervormdwapenveld.nl en/of op onze Facebook pagina ‘JV Eben Haëzer Hervormd Wapenveld’.

We hopen je te zien op onze clubavonden!
Tot dan!
Groetjes, Sanne Volkers, Arien Eilander, Edwin van der Beek, Ineke Arnoldink en Willard Palm

P.S. Als je vragen hebt, stel ze gerust aan één van ons! Spreek ons aan, stuur een appje of neem even contact op via Facebook!

In het seizoen 2018/2019 zullen wij als JV samenkomen op de volgende data:
14 oktober 2018 (startavond)
4 november (speciale avond!)
11 november (onder voorbehoud, datum nog niet definitief)
22 december/23 december (Kerstavond)

6 januari 2019
20 april (Paasavond)