Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

28 oktober, Oud metaal inzameling
De datum voor de inzameling van oud metaal staat gepland op zaterdag 28 oktober. Tussen 8.30 uur en 12.00 uur kan het oud metaal worden ingeleverd of het wordt bij u opgehaald. Vanaf dinsdag 3 oktober zal bij u een formulier in de bus worden bezorgd met nadere informatie en waarop u kunt aangeven welk en hoeveel oud metaal bij u kan worden opgehaald.

U kunt het ingevulde formulier in de bus in de hal van de kerk, bij de lectuurkast, deponeren, of in de brievenbus bij:
Gerrit Doornink Mezenweg 4
Gerrit Fiks Merelweg 3
Rijnder van der Scheer Wapenvelderkerkweg 26
Herman Zwerus Professor Brummelkampstraat 46

De volgende metalen en voorwerpen mogen worden ingeleverd:
Aluminium, blik, brons, koper, lood, roestvrij staal, ijzer, zink; accu’s, beeldschermen, boilers, cv-ketels, computerkasten, fietsen, huishoudelijke apparaten, kabels, katalysatoren, motoren, radiatoren en uitlaten.

Het volgende mag niet worden ingeleverd:
Autobanden, diepvriezers, gasflessen en koelkasten.

We hopen, met uw hulp, ook dit jaar op een geweldige hoeveelheid oud metaal waardoor we weer een prachtig bedrag kunnen overdragen aan de kerkrentmeesters.
Namens het comité onze dank voor uw medewerking