gemeente.jpg

Eind vorig jaar heeft het College van Diakenen een Energiefonds opgezet. Gemeenteleden die de energiecompensatie zelf niet nodig hadden hebben hier een bedrag op gestort. Inmiddels is er een mooi bedrag beschikbaar doormiddel van dit fonds voor degene die door de inflatie en de gestegen energiekosten moeite heeft om de rekening te betalen.

Mocht u hier gebruik van maken, neemt u dan contact op met diaken Johan van der Beek 038 447 93 86 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag, schroomt u niet, er zijn financiële middelen beschikbaar.

Wilt u liever contact met de gemeente Heerde? Zij hebben Noodfonds Energiearmoede opgezet voor mensen die in financiële problemen komen door de hoge energierekening.  Contact opnemen kan via Steun- en informatiepunt Stip via telefoonnummer (0578) 69 94 99 en per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht er geen gebruik of maar gedeeltelijk gebruik van het fonds worden gemaakt, dan zullen wij het bedrag uit dit fonds op termijn doneren aan de Voedselbank.