Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

Activiteiten “Open je ogen”
Zaterdag 9 juni, Mannen BBQ
Vanaf 15.30 uur wordt er bij het kerkelijk centrum een mannen BBQ georganiseerd, een echt mannen (jongens-)moment!
Opgave voor dit moment kan via de lijst in de hal van de kerk of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de kosten zijn € 15,00 per persoon.

Zaterdag 9 juni, Afsluitingsavond m.m.v. Shine & Testify en gezellig naborrelen
Vervolgens nodigen we de gehele gemeente uit om van 19.00 tot ongeveer 20.00 uur de actieperiode af te sluiten in de kerk. Aan dit moment zal het gospelkoor Shine & Testify hun medewerking verlenen. We luisteren naar schitterende Sela liederen en zingen ook samen, tevens zal de eindopbrengst bekend gemaakt worden. Een moment om samen als gemeente mee te maken. U wordt dan ook van harte uitgenodigd.

We nodigen iedereen (mannen én vrouwen dus) uit om gezellig nog even na te borrelen en na te genieten!

HGJB commissie