Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

Week Opening Winterwerk 2018/2019, agenda van de activiteiten

Zaterdagavond 22 september    Volleybaltoernooi voor jong en oud
Dit jaar zal er een volleybaltoernooi worden gehouden en iedereen is van harte uitgenodigd! Opgave is mogelijk tot uiterlijk 16 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef je op met minimaal 7 personen, bij voorkeur gemengd, dat speelt leuker.
De wedstrijden beginnen om 19.00 uur in 't Oldeveld dus zorg dat je met je team een kwartier van te voren aanwezig bent. Vergeet niet je teamnaam bij de opgave te vermelden. In de zaal mag je geen sportschoenen met zwarte zolen dragen. We gaan voor een sportieve en gezellige avond dus geef je op!

Woensdagmiddag 26 september    Gezellige middag voor 4 t/m 9 jarigen (in 2 groepen)
Direct uit school (12.30 uur) is iedereen van 4 t/m 9 jaar van harte welkom in de kerk. Eerst wordt er samen gegeten en vervolgens zijn er gezellige spelletjes. De groep wordt opgedeeld in 2 groepen, zodat leeftijdsgenootjes bij elkaar kunnen zijn!

Donderdagavond 27 september     Gemeente brede avond met gastsprekers
Een bijzonder en ook een heel persoonlijk thema, een thema dat er naar vraagt om je in te verdiepen. Om samen ervaringen te delen, samen bewust te worden. Samen met ds. Van Duyvenbode, Bert Reinds (orthopedagoog, schrijver en spreker) en de sing-in band wordt er nagedacht over de sub thema’s aanbidding, rituelen en deugden.
De avond begint om 19.30 uur in de kerk, één om niet te missen!

Vrijdagavond 28 september         Gezellige avond voor 12 en 13-jarigen
Vrijdagavond de 28e september van 19.00 t/m 21.00 uur, een speciale avond! Wat de groep gaat doen blijft nog een verrassing. Maar…. na afloop in ieder geval wel gezellig chillen en snacken1

Zaterdagavond 29 september   BBQ avond voor 10 en 11-jarigen
Vanaf 18.00 uur zijn alle 10 en 11-jarigen van harte welkom bij de kerk voor een overheerlijke BBQ avond. De avond zal rond 19.30 uur afgelopen zijn.

Zaterdagavond 29 september   Een kampvuuravond, jongerenavond 14+
Zaterdag 29 september is de opening van de oudste jeugdverenigingen Eben Haezer en El Hanan. Samen met de Treffer organiseren we weer een kampvuuravond. De avond start rond 21.00 uur, maar je mag gerust later aansluiten. Ook als je niet naar een JV gaat, ben je van harte welkom! Waar het precies is, is nog niet bekend. Hou de Facebookpagina van de Treffer en de site van de kerk goed in de gaten!

Zondagmiddag 30 september Startzondag (middagdienst, picknickwandeling en maaltijd)
Op deze startzondag wordt weer de eerste middagdienst (aanvamg 14.30 uur) gehouden. De dienst zal geleid worden door ds. G.H. Koppelman. Vanuit deze dienst zullen we in groepen napraten, wat we doen tijdens een picknickwandeling. Vervolgens staat er voor iedereen een eenvoudige maaltijd klaar, eenvoudig maar… gezellig en goed!
Voor deze middag is er oppasdienst aanwezig én de jongeren gaan zelf in groepen wandelen.
Komen jullie als gezin?

Dankbaar mogen we het komende winterseizoen met elkaar als gemeente samen openen, dankbaar omdat we aan elkaar gegeven zijn. Want al willen we het niet altijd toegeven, we mogen het wel samen doen, we hebben elkaar wel nodig! Gemeenteleden met kennis, gemeenteleden met een linker- en rechterhand, creatieve gemeenteleden, opbouwende gemeenteleden, kritieke gemeenteleden, zorgzame gemeenteleden, ouderen, mensen van middelbare leeftijd, (jonge) ouders, jongeren, pubers, kinderen. Maar vooral ook biddende gemeenteleden. Daarom dankbaar en daarom ook dankbaar gebruik van maken!

UW GOEDHEID EN TROUW!
Met hart en ziel wil ik U prijzen Heer,
‘k wil uw heilige naam loven.
U vergaf mijn zonden keer op keer,
uw goedheid gaat ons denken ver te boven.
Uw zegeningen zijn ontelbaar, Heer: niemand is zo goed als Gij.
Commissie WOW, samengesteld vanuit alle clubs en verenigingen