Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

Diaconaal project “Geef HOOP”
Zondag 1 maart is de startzondag van het nieuwe HGJB project “Geef HOOP”. U/jij hebt bij het verlaten van de kerk al informatie van het project en een uitnodiging voor de startzondag ontvangen. De dienst zal in het teken staan van het thema en na de dienst worden alle gemeenteleden uitgenodigd voor een “Café a la Mozambique”. Een kopje koffie op z’n Mozambiques. Na deze start zullen clubs, catechese en verenigingen door de HGJB commissie bezocht worden om te laten zien wat het project inhoudt.

Theoretisch én praktisch, wat is hoop geven? Maar ook hoe doen we dat dan én aan wie? Welke hoop? Een mooi thema om mee aan de slag te gaan. Want er komt vast iemand in uw gedachten als we u de vraag stellen: “wie zou u hoop willen geven?”. Belangrijker is: welke hoop willen we geven? Een bijzonder thema, voor jezelf als gemeentelid, als gemeente samen maar vooral ook voor Mozambique. Doet u mee met de acties? Of houdt u/houden jullie als Bijbelkring, JV of vriendengroep een actie? Vanuit de commissie staan een aantal acties al gepland, deze vind u ook in de agenda op de website. We sluiten de gehele actieperiode af met een tweede kans-(rommel) markt en afsluitingsavond op zaterdag 6 juni.
U/jij doet toch ook actief mee?

1 maart     Startzondag project ‘Geef Hoop’, met een aangepaste ochtenddienst.
1 maart     Café a la Mozambique, een kopje koffie op z’n Mozambiques, na de ochtenddienst
9 mei        Open dag keramiek atelier ‘De Kleiboets’, koop uw cadeau voor moederdag!
21 mei      Familiedag op Hemelvaartsdag, mooie fietstocht en spelletjes.
30 mei      Inzameldag van gebruikte spullen.
6 juni        Markt op het kerkplein, grote tweede-kans markt, sla uw slag!
6 juni        Afsluitingsavond van het project ‘Geef Hoop’.

Let op! Nog veel meer acties komen er aan. Zie ook de actuele informatie op de Seizoenagenda