Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

Activiteiten “Open je ogen”

2e Pinksterdag 21 mei; familiedag
De dag al vrij gehouden? Deze familiedag beloofd een bijzondere dag te worden. Eerst beginnen we natuurlijk met onze fietstocht, de start is van 13.00 t/m 14.00 uur, maar bij terugkomst is er volop tijd om heerlijk te genieten. Voor de kleinste kinderen zijn er de dieren, een springkussen en een heerlijke zandbak. Maar ook de oudere jeugd is van harte welkom, pannakooi en schieten bijv.!

Een speciale Pinkster high tea en natuurlijk kan er samen heerlijk gegeten worden. Op zijn Egyptisch en natuurlijk onze oer Hollandse patatjes, broodjes en vlees. Kortom een middag om niet te missen!

Zaterdag 26 mei; inzamelmoment
Vanaf 9.00 t/m 12.00 uur heten we u van harte welkom op ons rommel verzamelplein. Want om een rommel- en kledingmarkt te houden moeten er natuurlijk ook spullen zijn. Veel is welkom: boeken, kleding, huis- en tuinraad; speelgoed; computers; lampen; elektrische apparatuur. Máár.. geen oude matrassen, bankstellen of kapotte spullen. Daarnaast worden de brocante of antieke spullen die binnen worden gebracht per opbod verkocht, dus ook deze mooie spullen zijn welkom! Mocht u niet in de gelegenheid zijn de spullen zelf te brengen omdat u geen auto hebt, kunt u contact opnemen met Gerrit Fiks (06-18515337). We zullen deze ochtend dan ook bij u langs komen.
Zoals eerder aangegeven kunt u ook voorafgaand aan dit moment een beroep doen op ons als het gaat om grote artikelen, meubelen bijvoorbeeld. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Gerrit Fiks.

Zaterdag 26 mei; Ladies Night!
Gewoon een gezellige avond met alleen maar dames, gezelligheid om naar uit te zien!
Vanaf 19.00 uur ben je samen met je vriendin, moeder, oma, buurvrouw, nichtje welkom aan Het Oever 2 in Wapenveld, bij de familie Doppenberg. Er is een inloop met koffie/thee en natuurlijk mag een gebakje niet ontbreken. Vervolgens heerlijk samen wandelen en daarna gezellig borrelen.
De kosten voor deze avond zijn € 7,50. Opgave graag vóór zaterdag 18 mei. Dit kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op de opgavelijst in de hal van de kerk. Dames neem elkaar mee!

Vrijdag 1 juni; 24-uurs actie gamen
Vanaf vrijdag 15.00 uur start er een 24-uursactie gamen. De jeugd maakt van het verenigingsgebouw een gezellig jeugd-speelhonk om samen 24 uur te verblijven én te gamen. Ga er maar aan staan, 24 uur achter een beeldscherm! Ze hebben natuurlijk uw steun en hulp hard nodig. Dus sponsor hen, breng een bezoekje (neem dan ook even wat lekkers mee…) of kom zelf een poging doen! U bent de hele nacht van harte welkom. Zaterdag, op de rommelmarkt om 15.00 uur, is de finale behaald en hopen we hen toe te juichen!

Zaterdag 2 juni; rommel- en pleinmarkt
Een gezellige Hollandse rommel-, kleding- en pleinmarkt. Leuke tweedehands artikelen en gezelligheid staan bovenaan deze dag! Vanaf 9.30 uur gaan de deuren open en zal het kerkplein én de Kerkstraat vol staan met leuke spullen. Om 10.30 uur is er een verkoop bij opbod op ons gezellig aangeklede plein. Daarnaast kan er een heerlijke maaltijd genuttigd worden, er is een breed aanbod. Gerookt visje, broodje hamburger en wat “de pan” ons nog meer biedt.
We houden nog een zakkenverkoop en tegen 15.00 uur sluiten de hekken en gaan we afronden!
Kom eens gezellig langs, ook al houdt u niet van een rommelmarkt … er is ook gewoon gezelligheid en saamhorigheid te vinden. Méér dan alleen spullen dus!

Zaterdag 9 juni; mannen BBQ, afsluitingsavond m.m.v. Shine & Testify en gezellig naborrelen
Vanaf 15.30 uur wordt er bij het kerkelijk centrum een mannen BBQ georganiseerd, een echt mannen (jongens-)moment!
Opgave voor dit moment kan via de lijst in de hal van de kerk of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en de kosten zijn € 15,00 per persoon.
Vervolgens nodigen we de gehele gemeente uit om van 19.00 tot ongeveer 20.00 uur de actieperiode af te sluiten in de kerk. Aan dit moment zal het gospelkoor Shine & Testify hun medewerking verlenen. We luisteren naar schitterende Sela liederen en zingen ook samen, tevens zal de eindopbrengst bekend gemaakt worden. Een moment om samen als gemeente mee te maken. U wordt dan ook van harte uitgenodigd.
We nodigen iedereen (mannen én vrouwen dus) uit om gezellig nog even na te borrelen en na te genieten!

HGJB commissie