Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

Bijbelkring 30+
Dit seizoen heeft als thema 'Leven met de Psalmen'.
Ik wil op deze Bijbelkring steeds een aantal Psalmen met u/je lezen. De eeuwen door hebben gelovigen zich herkend in de Psalmen. De jubel over Gods goedheid, de roep vanuit de diepte, het verlangen naar Gods nabijheid, het zijn allemaal elementen die zeer herkenbaar zijn. Tegelijk maken de Psalmen deel uit van de Bijbel en zijn daarmee Woord van God. Ook door de Psalmen heen wil de HEERE ons onderwijzen. Ik hoop op een aantal leerzame en bemoedigende avonden!

U mag ervan uitgaan dat de Bijbelkring-avonden gehouden worden “op een veilige manier”. We zitten in de grote zaal van het kerkelijk centrum, op anderhalve meter afstand van elkaar. Als we met een te grote groep zijn, houden we de avond in de kerkzaal. Van harte uitgenodigd op de 1e kringavond, 28 oktober!
Alle kringdata staan in de seizoenagenda.

Steeds op woensdagavond beginnen we om 19.30 uur (tot ongeveer 21.00 uur) in één van de zalen van het kerkelijk centrum. We zien er naar uit om u weer te ontmoeten en nodigen allen uit om eens met deze Bijbelkring kennis te maken.
De eerste avond zal zijn op woensdag 28 oktober.

U / jij bent van harte welkom, ga ook meedoen met Bijbelkring 30+ !!
Groet, Ds. Gerling