Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Elkaar ontmoeten.

Diaconaal project “Geef HOOP”
Er is besloten alle activiteiten niet door te laten gaan, ook de rommelmarkt niet. Nadere info volgt op het moment dat er meer duidelijk is.

Zondag 1 maart was er de startzondag van het nieuwe HGJB project “Geef HOOP”. U/jij hebt bij het verlaten van de kerk al informatie van het project en een uitnodiging voor de startzondag ontvangen. De dienst zal in het teken staan van het thema en na de dienst worden alle gemeenteleden uitgenodigd voor een “Café a la Mozambique”. Een kopje koffie op z’n Mozambiques. Na deze start zullen clubs, catechese en verenigingen door de HGJB commissie bezocht worden om te laten zien wat het project inhoudt.

Theoretisch én praktisch, wat is hoop geven? Maar ook hoe doen we dat dan én aan wie? Welke hoop? Een mooi thema om mee aan de slag te gaan. Want er komt vast iemand in uw gedachten als we u de vraag stellen: “wie zou u hoop willen geven?”. Belangrijker is: welke hoop willen we geven? Een bijzonder thema, voor jezelf als gemeentelid, als gemeente samen maar vooral ook voor Mozambique. Doet u mee met de acties? Of houdt u/houden jullie als Bijbelkring, JV of vriendengroep een actie?

Volg ook de actuele informatie op de Seizoenagenda