Welkom
"Door Jezus Christus is de liefde en genade van God tot ons gekomen en in ons gevloeid. Jezus is de Wijnstok en wij zijn de ranken, die de levenssappen van Hem ontvangen."
Welkom
Kerkstraat 2a, Wapenveld
Welkom
Elkaar ontmoeten.

Wij willen een klus voor u doen, laat het ons weten
Op D.V. zaterdag 22 juni organiseren we een klusaanbod-dag. Dit begrip is nog niet helemaal ingeburgerd in de gemeente daarom een toelichting….

U “kunt” zelf niet meer?
Dan is deze klusaanbod-dag is misschien iets voor u…. omdat u zelf niet meer in staat bent om zelf alles uit te voeren. U moet misschien wel eens hulp vragen voor het lappen van de ramen, een boodschap te doen, een klusje in of om het huis. Vertel het ons waar u zo mee geholpen zou zijn en wat we met gemeenteleden voor u zouden kunnen doen. Kunt u het ons laten weten vóór 15 juni?!

U en/of jij helpt graag een ander?
Dan is deze klusaanbod-dag iets voor u en voor jou. Om de klussen die er wellicht zijn bij gemeenteleden samen tot een goed einde te kunnen brengen. Je kunt met een inspanning van misschien enkele uurtjes veel betekenen voor gemeenteleden die zelf geen mogelijkheden hebben om juist “dat ene klusje” gedaan te krijgen. Meld je aan, alleen of samen of als groep…alle hulp is welkom. Laat u/je het ons weten voor 15 juni?!

Meld de klus of meld je als klusser aan bij één van de werkgroepleden, via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
door een telefoontje naar 06-51607437 (Dietrik Augustinus, bij voorkeur na 18.00 uur)

Hartelijke groet werkgroep Hulpsaam,
Dirna Vorderman, Rachel Pierik, Benny Voor de Poorte, Eilert van Berkum, Christa van der Horst en Dietrik Augustinus.