IMG_3666.jpg

De commissie 'evangelisatie' is een platform welke activiteiten en mogelijkheden zoekt om mensen te bereiken die God nog niet kennen. Dit zo mogelijk in samenwerking met andere gemeentes. Werkgroepen zoals 'Alpha' en 'Kerstmarkt' voeren de activiteiten in de praktijk uit.

Weekend weg Alpha, boodschappen gevraagd
De 3e Alpha-cursus is onlangs van start gegaan. We kijken nu al terug op 4 mooie avonden met elkaar. Onderdeel van de Alpha-cursus is een weekend weg, dat is deze keer het weekend vanaf vrijdag 6 maart a.s. Tijdens dit weekend gaan we met elkaar vooral nadenken over de Heilige Geest. Wilt u in uw gebeden denken aan de deelnemers van de Alpha-cursus en het aanstaande weekend weg?

Om de Alpha-cursus zo toegankelijk mogelijk te houden, proberen we de kosten van de cursus zo laag mogelijk te houden. Daarom zouden we aan jullie willen vragen of jullie een bijdrage willen leveren aan het weekend in de vorm van boodschappen en/of iets lekkers voor bij de koffie/thee het weekend.

Boodschappen
Vanaf zondag 22 februari liggen er briefjes klaar op de tafel in de hal, waarop staat welke boodschappen er allemaal nodig zijn. Wilt u het briefje (of meerdere briefjes) er af scheuren met de boodschappen die u wilt regelen? We hopen dat velen van jullie ons willen helpen om de boodschappen voor het weekend te verzamelen. Vanaf volgend weekend staat er een boodschappenkrat in de hal van de kerk waar alle boodschappen in kunnen (dit kan tot en met uiterlijk 1 maart a.s.).

Lekkers voor bij de koffie/thee
Tot nu toe hebben we bij de vorige Alpha-weekenden mogen genieten van heerlijke cakes/koekjes/taarten bij de koffie/thee. Lijkt u het leuk om iets te bakken (of kopen) voor ons? Dat zou heel fijn zijn. Wilt u dit even doorgeven aan Linda Bosman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Paulien Augustinus (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zodat we vooraf weten of er voldoende is? En graag zouden we al het lekkers voor bij de koffie/thee uiterlijk donderdag 5 maart a.s. willen verzamelen. Wilt u dit bij Linda (Groteweg 79) of Paulien (Kanaaldijk 77) brengen?

Alvast bedankt namens het Alpha-team:
Arjan Lagemaat, Esther en Gerard Doornink, Klaas Biemholt, Liliane Nitrauw, Linda Bosman, Paulien Augustinus en Wendie Versprille

                                       Commissie            
Arjan Cornelissen, contactpersoon, tel. 447 78 56        Voor E-mailadres ga naar pagina Contact                             
Eveline Keizer
Paulien Augustinus
Mieke van der Rhee
Wendie Versprille
Gerard Doornink
Christiaan Keizer