kinderen.jpg

Club Gideon foto slotmiddag 2019Hoi!

Leuk dat je dit stukje leest over Gideon! Gideon is de club voor jongens en meiden van 7-9 jaar. We komen op woensdagavond bij elkaar in de kerk. Dan zingen we samen, bidden we en luisteren we naar een Bijbelverhaal. Na het verhaal werken we uit de Clik. Dan praten we nog even over het Bijbelverhaal en maken we er een opdracht bij. Zo leer je elke keer weer iets over God de Vader, Zijn Zoon de Heere Jezus en de Heilige Geest.

Natuurlijk is er ook tijd voor leuke dingen: we maken een leuke knutsel of we doen een spel. Supergezellig!

Kom jij ook?

Op woensdag 22 september hebben we onze startactiviteit. We gaan eerst samen eten en daarna doen we een activiteit. Wat we precies gaan doen, houden we nog even geheim, maar… het wordt heel leuk! We hopen dat jij erbij bent en je mag natuurlijk een vriendje of vriendinnetje meenemen. We hopen je om 17.30 uur te zien bij de kerk!

Groetjes, de juffen van Gideon

Ina, Albertine, Mirjam en Eveline

Data seizoen 2021-2022
De startactiviteit op woensdag 22 september is van 17.30-19.15 uur. We eten dan ook gezamenlijk.
De overige clubavonden zijn van 18.00-19.15 uur. Alle clubdata zien? Deze staan in de seizoensagenda

Woensdagavondclub
Ina Liefers, contactpersoon, 038 447 02 58