kinderen.jpg

Ieder jaar kunnen alle kinderen van de basisschool hun zomervakantie afsluiten met de Vakantie Bijbel Week (VBW). Ook dit jaar zijn ze allemaal welkom om een hele fijne en gezellige week te beleven. We gaan samen zingen, knutselen, spellen spelen en kijken naar een poppenkast. Ook Flip en Fleur hebben weer beloofd langs te komen. Alle data zien? Zie de seizoenagenda van de Vakantie BijbelWeek.

Maar ... het belangrijkste van deze week is dat de kinderen Bijbelverhalen horen over Jezus en mogen nadenken. Zo leren de kinderen de Here God steeds een beetje meer kennen. De Here God kennen is van levensbelang!

De Vakantie Bijbel Week (VBW), dit jaar op een andere manier
In de laatste week van de zomervakantie (24 t/m 27 augustus) zal er weer een Vakantie Bijbel Week worden gehouden, maar in verband met alle corona-maatregelen is er deze zomer gekozen voor een andere opzet.

Op de dinsdag, woensdag en donderdag van die week zal er een filmpje online gezet worden (die ook op een later tijdstip of andere dag teruggekeken kan worden), met de introductie op het dagthema, liedjes, ‘Flip en Fleur’ en het Bijbelverhaal.
Op de maandag ervoor (24 augustus) zal er dan een ophaalmoment zijn voor tasjes/goodiebags, waarin de werkjes en knutselmaterialen zitten, zodat de kinderen er thuis mee aan de slag kunnen.

Bij mooi weer willen we dan op die maandag buiten op het kerkplein nog een kort programma (10.00 uur - 10.30 uur) aanbieden voor de kinderen, waarin gezongen zal worden en ook Flip en Fleur langs zullen komen.

We hopen op deze manier toch de VBW door te laten gaan. Hopelijk kan het de volgende jaren weer op de manier zoals we het gewend zijn.
Verdere informatie, o.a. over het opgeven, volgt op een later moment!

Vakantie Bijbel Week 2020:
Wat? Vakantie Bijbel Week
Waar? Via de livestream
Wie? Alle kinderen die in Wapenveld naar de basisschool gaan
Wanneer? 24 t/m 27 augustus 2020

Afsluitingsdienst Vakantie Bijbel Week:
Afhankelijk van de mogelijkheden, info hierover volgt nog.

Heeft u nog vragen dan kan u deze gerust stellen door contact op te nemen met de contactpersoon van het team Vakantie Bijbel Week. U kan natuurlijk ook altijd één van de andere teamleden benaderen.

                                                   Team Vakantie Bijbel Week                              
Rikjan Stoffer, contactpersoon      Tel. 06 317 884 35      Ga voor E-mailadres naar pagina Contact      
Inge Gerling
Annerieke Tromp
Henriët Zwart
Jeroen Palm
Jesine Pieper
Carolien Prins