werkgroepen.jpg

De koffieochtenden zijn een ontmoetingsplaats voor christenvrouwen uit Wapenveld (en omgeving). Het doel van deze ochtenden is: ‘het elkaar te bemoedigen vanuit Gods Woord’.

Elke ochtend heeft een thema. Aan de hand van de Bijbel wordt dit thema verder uitgewerkt, meestal door een gastspreker. Behalve tijd voor Bijbeluitleg, maken we ook veel ruimte voor onderling contact. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee, vandaar de naam koffieochtenden. De ochtenden dragen een informeel karakter. Op de meeste ochtenden is de cadeautafel van Woord en Daad aanwezig en is er volop tijd om hier te kijken en te kopen.

Wanneer? Zie voor data en sprekers de agenda.
Waar? In de grote zaal van het kerkelijk centrum, Kerkstraat 2a, 8191LV Wapenveld.
Tijden? We beginnen om 9.30 uur en het eindigd om 11.30 uur.
Kinderoppas? Neem uw kinderen mee, er is kinderoppas aanwezig
Alle data inzien op de agenda? Toets hier en ga naar de 'Seizoenagenda'

U en jij bent hier van harte welkom!

Commissie
Mieke van der Rhee, contactpersoon, tel. 447 85 08     Voor het E-mailadres ga naar pagina Contact
Femmie Boerdam, tel. 447 96 10
Janneke Bijsterbosch, tel. 447 02 21