Tijdens de week van het gebed staan wij als commissie samen met u stil bij het thema: ‘Recht voor ogen!’.

De week zal plaatsvinden vanaf maandag 21 januari t/m zaterdag 26 januari. Van 18.45 uur t/m 19.30 uur komen wij bijeen in één van de zalen van Woonzorgcentrum Rehoboth.

Zoals wij gewend zijn, zal er elke dag een korte inleiding...

Deze week is het weer Kerk-School-Gezin week. Een mooi moment om als gemeente om de gezinnen, opgroeiende kinderen en de school heen te staan. Zondag ligt er materiaal in de kerk waardoor u thuis kan meedoen. Denkt u ook in uw gebed aan de kinderen, scholen en meesters en juffen?

Woensdag 23 januari hopen we in Rehoboth weer een Bijbeluur te houden.  We beginnen om 14.30 uur. Ook de bewoners van de Vree zijn van harte welkom!

Op D.V. 23 januari hoopt Gerard de Wit zijn verjaardag te vieren. Het zou erg leuk zijn als ze rond die datum post vanuit onze gemeente zouden krijgen. Dit wordt erg gewaardeerd. Nogmaals dank voor alle kaarten die ze kregen met de verjaardagen van hun kinderen.

Het adres is: Gerard en Janneke de Wit, JohannesstraBe 9, 19053 Schwerin.