U kunt tot en met D.V. vrijdag 23 februari collectebonnen bestellen via de website dan wel door het totaalbedrag van de bestelling over te maken op bankrekeningnummer NL85 RABO 0326 5854 00 onder vermelding van uw naam, adres en de gewenste collectebonnen.

Na genoten te hebben van het prachtige concert met viool, traverso, orgel en twee sopranen weer een bijzonder concert met een Wapenvelds tintje.

Op zaterdag 24 februari geven de zussen Inge en Anita Jongerman een concert met Sander van Houten als organist.
Inge en Anita zijn geboren en opgegroeid in Wapenveld. Ze hebben beide op het conservatorium in Amsterdam viool gestudeerd.

D.V. maandag 26 februari kunt u de bestelde collectebonnen afhalen in het kerkelijk centrum tussen 19.00 uur en 19.30 uur.

Heeft u aangegeven dat u de collectebonnen wenst op te halen bij Christelijke Boekwinkel Shalom, Klapperdijk 36B; dan kunnen deze afgehaald worden vanaf dinsdag 27 februari tijdens de openingstijden van Shalom.

Maandagavond 26 februari om 19.00 uur, komen we samen bij Anja Neeleman, Mr. Jan van Doesburgstraat 5.