gemeente.jpg

Dinsdag 20 november is er opnieuw jongerenkring. Deze keer op een dinsdag en niet op een woensdag! We beginnen, zoals gebruikelijk, om 19.30 uur, in het kerkelijk centrum. We lezen verder over de zendingsreizen van Paulus. Deze keer is aan de beurt: Handelingen 14 : 19 - 15 : 34. Hopelijk tot ziens!

D.V. woensdag 21 november wordt er weer een koffieochtend gehouden. Op deze morgen zal Esther Visser uit Wezep spreken over “Verborgen omgang met God”. Vanuit verschillende Bijbelgedeelten zullen we hierover verder nadenken.

De ochtend duurt van 09.30 uur tot 11.30 uur en de inloop is vanaf 09.00 uur. Tijdens de ochtend is er kinderoppas aanwezig. Wilt u graag aanwezig zijn...

Samen eten om elkaar te ‘Ont-moeten’.
Samen aan tafel is vaak een plek van ontmoeten en van gezelligheid.
Een plek om samen de dag door te nemen, praten over wat je bezighoudt, lachen om grappige dingen en zo met elkaar mee leven.

En dat is nu precies wat wij ook graag willen, samen met u en met jou!
Een keer in de maand...

D.V. vrijdag 23 november 2018 zal de inzameling van de vrijwillige bijdrage plaatsvinden. In de middag/avond kunt u de vrijwilligers weer aan de deur verwachten. Mocht u deze avond niet thuis zijn of één van de lopers gemist hebben dan kunt u uw toezegging brengen bij de kerk of zondag in de collectezak deponeren.

Bent u met ons benieuwd naar...