gemeente.jpg

Zaterdag 8 augustus krijgt u weer de mogelijkheid om al uw opgespaarde oud papier, en als het mogelijk is ook van uw buren en kennissen te brengen, de containers staan dan weer opgesteld aan de Manenbergerweg, achter de kerk.

Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn om uw oud papier in ontvangst te nemen en zij zullen dit in de containers deponeren.

Maandagmiddag 10 augustus om 14.00 uur komen we samen bij Anja Neeleman, Mr. Jan van Doesburgstraat 5.

Zondag 16 augustus is de diaconiecollecte in de morgendienst bestemd voor ‘Hulp voor eenzame ouderen in Roemenië’ via Dorcas. Dorcas helpt in deze coronacrisis ouderen in de regio Vaslui en Botosani. De ouderen hebben een klein pensioen en moeten vanwege de coronamaatregelen thuisblijven. Graag zouden ze een dagbesteding hebben waar ze ook nog extra inkomsten uit kunnen krijgen. Samen met...

In de laatste week van de zomervakantie (24 t/m 27 augustus) zal weer de Vakantie Bijbel Week worden gehouden. Dit keer online!
Vanaf dinsdag t/m donderdag komt er elke dag een filmpje online op www.vbwwapenveld.nl. Daarop wordt het Bijbelverhaal verteld en kun je lekker met de liedjes meezingen. Natuurlijk zul je daar Flip & Fleur ook zien!

Maandag 24 augustus is er...