gemeente.jpg

D.V. zaterdag 30 mei hopen we vanaf 9.00 uur tot +/- 11.00 uur weer bij een ieder vanaf 75 jaar en alle weduwen en weduwnaars langs de deur te komen, om namens de Hervormde Gemeente een fruitbakje aan te bieden. Het zou fijn zijn als u hier rekening mee kunt houden door dan aanwezig te zijn.Als de bezorgers niemand aantreffen, dan wordt...

Op eerste en tweede Pinksterdag is de deurcollecte bestemd voor de Pinksterzendingscollecte van de Gereformeerde Zendingsbond (GZB).
De kerk op Cuba groeit! Als je net tot geloof bent gekomen, wil je dat niet voor jezelf houden, maar graag delen met je buren, familie en vrienden.
Vanzelfsprekend is dat niet. Lange tijd was er op Cuba weinig ruimte voor religie. Geloofde je,

Eerste en tweede Pinksterdag is de 3de collecte bestemd voor de Pinksterzendingscollecte van de Gereformeerde Zendingsbond (GZB).

Na Jezus hemelvaart zitten zijn volgelingen achter gesloten deuren. Angstig voor de buitenwereld, maar ook uitziend naar de vervulling van Christus belofte van de Heilige Geest. Dan wordt het Pinksteren! De Geest zet de apostelen in vuur en vlam. Vrijmoedig verkondigen ze het...

Deze week zal ds. Den Dikken voor de ouderen in de gemeente een Bijbeluurtje houden. Dit wordt woensdag 3 juni uitgezonden via de kerkradio en het internet. De uitzending begint om 14.30 uur.