gemeente.jpg

Het is weer zover; de snoeprollenactie. Dit keer willen we u de mogelijkheid geven om tot 1 april snoeprollen bij ons te bestellen. Het geld dat we hiermee ophalen gebruiken we om projecten uit te voeren. Wat we verkopen:

1 zak met 10 verschillende rollen - € 5,00 euro
4 rollen King - € 2,50 euro
5 rollen Mentos mint - € 3,50 euro
3 rollen Stophoest...

Op eerste en tweede Paasdag is de deurcollecte bestemd voor het project ‘Geef ons Heden Dagelijks Brood’ via Stichting Hulp Oost-Europa. Stichting Hulp Oost-Europa (St. HOE) gelooft dat christenen de roeping hebben recht te doen aan de meest kwetsbaren. Daar willen ze zich voor inzetten, samen met de lokale partners in Oost-Europa.

St. HOE richt zich op hulp aan kwetsbare...

Bloemen-/plantenactie op D.V. donderdag 16 april. Evenals in voorgaande jaren zullen enthousiaste mensen bij u aan de deur komen tussen 18.00 uur en 21.00 uur.. Wij hopen dat uw deur open staat!

Wij zijn hiervoor ook nog op zoek naar verkopers en rijders. We zouden het erg op prijs stellen als jullie ons daarbij willen helpen! En, niet alleen ons,

Ook in 2020 organiseren wij weer een Oranjeconcert en wel op zaterdag 25 april, 2 dagen voor Koningsdag. Wij hebben Sander van den Houten hiervoor opnieuw gevraagd, maar hij is helaas verhinderd. Johan Smit is bereid om dit concert nu te verzorgen. Hij behoeft geen nadere introductie, lijkt mij zo.

Waar? In de Hervormde kerk, Kerkstraat 2a te Wapenveld
De kerk...