gemeente.jpg

Op het moment van schrijven is het nog heerlijk weer. We zijn net terug van een avondwandeling en je voelt buiten nog een heerlijke warmte om je heen. Heerlijk om daar nog even van te genieten. De mooie zomer gaat richting het eind en het winterwerk staat toch alweer bijna voor de deur!

Vandaag heb ik naar aanleiding van een...

Dit jaar zal er een volleybaltoernooi worden gehouden en iedereen is van harte uitgenodigd! Opgave is mogelijk tot uiterlijk 16 september via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef je op met minimaal 7 personen, bij voorkeur gemengd, dat speelt leuker.

De wedstrijden beginnen om 19.00 uur in 't Oldeveld dus zorg dat je met je team een kwartier van te voren aanwezig bent. Vergeet...

Op maandag 24 september bent u weer van harte welkom om collectebonnen te kopen in het kerkelijk centrum. De verkoop is van 19.00 – 20.00 uur.

Direct uit school (12.30 uur) is iedereen van 4 t/m 9 jaar van harte welkom in de kerk. Eerst wordt er samen gegeten en vervolgens zijn er gezellige spelletjes. De groep wordt opgedeeld in 2 groepen, zodat leeftijdsgenootjes bij elkaar kunnen zijn!