gemeente.jpg

D.V. zaterdagmiddag 1 oktober wordt er door Woord en Daad, comité Heerde/Wapenveld weer een high tea georganiseerd. Dit zal zijn bij de familie Van Ittersum, Werverdijk 34, in Wapenveld.

Het wordt een gezellige high tea op een sfeervolle locatie. Met koffie, thee en allerlei lekkere zelfgemaakte hartige en zoete gerechten. De high tea is van 14.30 – 17.00 uur en...

D.V. zondagmorgen 2 oktober bent u weer allemaal hartelijk welkom om na de dienst in het verenigingsgebouw een kopje koffie te drinken en elkaar te ontmoeten.
Diverse “bakkers” uit onze gemeente zullen weer voor wat lekkers bij de koffie zorgen. U en jij komt toch ook?

Zondag 2 oktober is de deurcollecte bestemd voor ‘Stichting Steun Messiasbelijdende Joden’. De eerste zondag in de maand oktober noemen we de Israëlzondag. Op deze dag staan we stil bij onze verbondenheid met het volk Israël, op grond van Gods verbond met Abraham, Gods volk. Het ontgaat ons niet dat er veel aan de hand is in Israël en dat...

D.V. zondag 2 oktober is het Israëlzondag. In de dienst zal er speciaal aandacht aan besteed worden. In de hal van de kerk liggen weer Israël actueel kranten klaar.

Deze keer is er ook, speciaal voor kinderen en jongeren, een 'speciaal magazine' beschikbaar.
Voor kinderen van 5-12 jaar een TOV-magazine een vrolijk kwartaalblad.
Voor jongeren van 13-25 jaar een speciaal blad, te weten...