gemeente.jpg

In de week van 25 tot 30 maart wordt weer de jaarlijkse collecteweek van de ZOA gehouden. De hulporganisatie vraagt aandacht voor de ruim 68 miljoen mensen die momenteel op de vlucht zijn voor oorlogen, natuurgeweld of onderdrukking. De opbrengst van de collecte wordt ingezet waar de nood het hoogst is. Je moet er niet aan denken dat je door...

D.V. dinsdagavond 26 maart gaat de huwelijkscatechese van start. Aanvang 19.30 uur in het kerkelijk centrum.

Proponent A.P. Pors en zijn vrouw zullen de huwelijkscatechese verzorgen. Wij zijn dankbaar dat zij de huwelijkscatechese in onze gemeente willen oppakken.

De cursus bestaat uit 4 avonden. Alle jonge stellen, die de afgelopen paar jaar zijn getrouwd of binnenkort gaan trouwen, hebben een persoonlijke...

Op woensdagmiddag 27 maart hopen we weer Bijbeluur te houden in de grote zaal van Rehoboth. We beginnen om 14.30 uur. Alle bewoners van Rehoboth en De Vree zijn van harte welkom.

Beste Sammama's. Woensdag 27 maart staat er weer een moedermorgen gepland. Het is midden in de lijdenstijd en daar willen we dan ook bij stilstaan. Voor onszelf een Bijbelstudie over Jezus' lijden en je krijgt praktisch materiaal aangereikt hoe je met je gezin kunt toeleven naar het paasfeest. Beslist de moeite waard dus om te komen!

We beginnen om 10.00...