gemeente.jpg

Op maandagmorgen, 19 maart, komen we weer samen bij Anja Neeleman, Mr. Jan van Doesburgstraat 5. We beginnen om 09.00 uur. Doet U met ons mee?

Maandag 19 maart, van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur zal er een gezamenlijke afsluitingsavond worden gehouden voor alle catechisanten op de maandag- en dinsdagavond. Voor deze avond is Karel Kornet uit Bleskensgraaf uitgenodigd. Hij is samen met 3 Nederlandse jongeren voor het HGJB project ‘Open je ogen’ op reis geweest naar Egypte.

Deze avond wil Karel vertellen over wat hij...

Samen aan tafel is vaak een plek van ontmoeten en van gezelligheid. Een plek om samen de dag door te nemen, praten over wat je bezighoudt, lachen om grappige dingen en zo met elkaar mee leven. En dat is nu precies wat wij ook graag willen, samen met u en met jou!

In het kerkelijk centrum aan de Kerkstraat 2a. Om...

Beste (Sam)Mama’s,

Op vrijdagmorgen 23 maart is er weer Samma. We willen jullie van harte uitnodigen om te komen. Het thema zal zijn: seksuele opvoeding.

Mieneke Aalberts zal met ons dit thema bespreken. Het lijkt ons fijn om met elkaar na te denken hoe je passend bij de leeftijd zaken die bij seksualiteit horen, kunt vertellen aan je kinderen. Na...