gemeente.jpg

Woensdagmiddag 14 april wordt er opnieuw een Bijbeluur uitgezonden, in het bijzonder gericht op de ouderen in de gemeente. Het wordt verzorgd door ds. Gerling en begint om 14.30 uur.

U kunt meeluisteren via kerkradio en kerkdienstgemist.nl 

Zaterdag 10 april krijgt u weer de mogelijkheid om al uw opgespaarde oud papier, en als het mogelijk is ook van uw buren en kennissen te brengen, de containers staan dan weer opgesteld aan de Manenbergerweg, achter de kerk. Er zullen vrijwilligers aanwezig zijn om uw oud papier in ontvangst te nemen en zij zullen dit in de containers deponeren.

De diaconiecollecte op zondag 18 april is bestemd voor ‘Voice of the Gospel’ via onze eigen ARKA commissie.

Voice of the Gospel (VOG) is een organisatie, die actief is via radio en TV om documentaires uit te zenden met de Bijbelse boodschap. Daarnaast zijn ze heel actief onder jongeren in het kader van preventie tegen alcohol en drugsverslaving. Het zijn...

Woensdagavond 21 april zal er een bezinningsuur worden gehouden in verband met de bediening van het Heilig Avondmaal op zondag 25 april. Het bezinningsuur begint om 19.00 uur en zal worden verzorgd door ds. Geerts uit Zalk.

U kunt u inschrijven via reserveren op de website of via uw wijkouderling. Ook kunt u meekijken en meeluisteren via de livestream, kerkdienstgemist...