gemeente.jpg

Met liefde, creativiteit en inzet maken gemeenteleden appeltaarten, sokken, kaarten, enz. Een stukje huisvlijt met als doel: medemensen welke in veel mindere omstandigheden moeten leven te kunnen helpen in leven en christen zijn.
- Appeltaarten
- Noorse wollen sokken
- Zelfgemaakte kaarten

Kortlopende acties voor goede doelen
* Geen

Verrukkelijke appeltaart van Harmke!
Wist u dat Harmke Draaijer heel lekkere appeltaart(platen) bakt op bestelling, waarvan de opbrengst voor het zendingswerk van Gerard en Janneke de Wit is? Dit doet zij al een aantal jaren. Van september tot en met mei ongeveer kunt u dat bij haar bestellen (zolang haar appelvoorraad strekt). Maakt niet uit of het nu om een klein aantal van 2, of meer, óf om een groter aantal van 20, 30 stuks gaat, of nog wel meer!!! Alles is mogelijk, in overleg. Ook wil zij het, met alle plezier, bij u thuisbezorgen.

Dus heeft u iets te vieren, of gewoon zomaar zin in appeltaart bij de koffie of thee, dan even een paar dagen van tevoren een telefoontje naar Harmke Draaijer, Wolbertsdijk 4, Wapenveld, telefoon (038) 447 02 05. En… bedenk erbij: het is voor een goed doel!
De zendingscommissie

Warme Noorse sokken van Mientje
Hebt u vaak last van koude voeten? Dan weten wij raad! Ons lid Mientje van der Wal heeft een heleboel lekkere, warme, Noorse sokken voor u gebreid! Ook heeft zij nog wat gekleurde en kindersokken in de aanbieding!  Maten voor jong en oud kunt u bij haar kopen, maar bestellen kan natuurlijk ook altijd!

Haar adres is: Prof. Brummelkampstraat 16b, graag wel even van te voren bellen: (038) 447 92 35! De opbrengst is bestemd voor goede doelen!
Vrouwenvereniging Hanna.

Zelf gemaakte kaarten van Dineke Doornink
U bent gewend dat ik met mijn kaarten ect. bij verschillende activiteiten aanwezig ben. Helaas kan dat vanwege corona niet meer, maar u mag rustig langs komen voor kaarten of ze telefonisch bestellen. Naast alle andere kaarten zijn de kerstkaarten zijn er ook weerweer!

De doelen zijn de familie De Wit (GZB) en Stichting Goede Hoop ( Familie Schuurman). Het is zo nodig dat mensen dit werk kunnen blijven doen. En, u maakt mensen in deze moeilijke tijd blij met een stukje meeleven door een kaartje te sturen.

De kaarten zijn af te koop bij Dineke Doornink, Mezenweg 4, graag wel even van te voren bellen, telefoon (038) 447  01 68.
De opbrengst is bestemd voor aangegeven goede doelen!
Dineke Doornink