gemeente.jpg

Met liefde, creativiteit en inzet maken gemeenteleden appeltaarten, sokken, kaarten, enz. Een stukje huisvlijt met als doel: medemensen welke in veel mindere omstandigheden moeten leven te kunnen helpen in leven en christen zijn.
- Appeltaarten
- Noorse wollen sokken
- Zelfgemaakte kaarten

Kortlopende doelenacties verenigingen, werkgroepen en gemeenteleden
* Diaconaalproject van de HGJB,  tweejaarlijks, 2023, 2025, 2027
* Bloemenactie van ARKA-Polen in het voorjaar
* Stroopwafelactie 
* Bazaar van vrouwenvereniging Hanna in het najaar

Verrukkelijke appeltaart van Harmke!
Wist u dat Harmke Draaijer heel lekkere appeltaart(platen) bakt op bestelling, waarvan de opbrengst voor het zendingswerk van Gerard en Janneke is? Dit doet zij al een enkele jaren.
Van september t/m mei (ongeveer) kunt u die bij haar bestellen (zolang de appelvoorraad uit eigen hoogstamboomgaard strekt).
Het maakt niet uit of het nu om een enkele taart, meerdere of tientallen, of nog wel meer gaat! Alles is mogelijk, in overleg. Ook wil zij het gebak met alle plezier bij u thuisbezorgen.

Dus heeft u iets te vieren, of gewoon zomaar zin in appeltaart bij de koffie of thee, dan even een paar dagen van tevoren een telefoontje naar Harmke Draaijer, Wolbertsdijk 4, Wapenveld, telefoon (038) 447 02 05.

Warme Noorse sokken van Mientje en Bertha
Hebt u vaak last van koude voeten? Dan weten wij raad! Onze leden Mientje van der Wal en Bertha Borreman hebben een heleboel lekkere, warme, Noorse sokken voor u gebreid! Ook hebben zij nog wat gekleurde en kindersokken in de aanbieding!  Maten voor jong en oud kunt u bij haar kopen, maar bestellen kan natuurlijk ook altijd!

Het adres van Mientje is: Professor Brummelkampstraat 16b, graag wel even van te voren bellen, telefoon (038) 447 92 35! De opbrengst is bestemd voor goede doelen!
Vrouwenvereniging Hanna.

Zelf gemaakte kaarten van Dineke Doornink
U bent gewend dat ik met mijn kaarten ect. bij verschillende activiteiten aanwezig ben. Helaas kan dat vanwege corona niet meer, maar u mag rustig langs komen voor kaarten of ze telefonisch bestellen. Naast alle andere kaarten zijn de kerstkaarten zijn er ook weerweer!

De doelen zijn de familie De Wit (GZB) en Stichting Goede Hoop ( Familie Schuurman). Het is zo nodig dat mensen dit werk kunnen blijven doen. En, u maakt mensen in deze moeilijke tijd blij met een stukje meeleven door een kaartje te sturen.

De kaarten zijn af te koop bij Dineke Doornink, Mezenweg 4, graag wel even van te voren bellen, telefoon (038) 447  01 68.
De opbrengst is bestemd voor aangegeven goede doelen!
Dineke Doornink