gemeente.jpg

Onze eerste vrouwenontmoeting 25 juni is een geweldige, gezellige dag geworden! Een leuke fietsroute, zowel door de landerijen als door de bossen in onze omgeving. Met bijna 30 vrouwen onderweg gaf veel gezelligheid en goede ontmoetingen! Het terras van de 7 heuvels (Wezep) fungeerde daarin als gastvrije tussenstop. 

Voor herhaling vatbaar, was veel gehoord! Het krijgt een vervolg, na de...

Sinds 24 februari woedt er een verschrikkelijke oorlog in Oekraïne. Het Christelijk Noodhulpcluster verleent noodhulp in Oekraïne en omliggende landen. Deze noodhulp bestaat uit het zorgen voor onderdak, uitdelen van voedsel, drinken en hygiënematerialen en het bieden van traumahulp.

In de hal van de kerk staat deze week voor het laatst de collectebus. Van harte brengen wij deze collecte nog...

D.V. zondag 10 juli is de bevestiging en intrede van ds. G.H. Kruijmer als predikant van onze gemeente. In de morgendienst, die om 09.30 uur zal aanvangen, zal ds. Kruijmer bevestigd worden. 

In deze dienst hopen ds. L. Kruijmer en ds. A van der Stoep voor te gaan. 

In de middagdienst zal ds. Kruijmer intrede doen. De aanvang van deze dienst is 14.30...

Pastorie Gruttoweg(4 juli) 

We mogen als gemeente toeleven naar zondag. Allereerst omdat de Heere ons dan weer in Zijn huis wil ontmoeten, maar zeker ook omdat we op die dag als gemeente opnieuw een herder en leraar uit Gods hand mogen ontvangen. We heten fam. Kruijmer hartelijk welkom en wensen hen in het bijzonder, samen met hun familie en vrienden, een...