gemeente.jpg

Tijdens de livestream uitgezonden kerkdiensten en via de collectezakken in de hal van de kerk worden uw gaven gevraagd voor de onderstaande doeleneinden:

D.V. zondag 21 februari
1. Diaconie NL 78 RABO 0326 5175 29 (voor het ‘Jaffa-instituut’)
2. Kerk NL 85 RABO 0326 5854 00
3. Kerk NL 85 RABO 0326 5854 00 o.v.v. algemene christelijke doeleinden

D.V. zondag...

Wij zijn op zoek naar gemeenteleden die mee willen werken met Hulpsaam.
Uw en jouw hulp kunnen we op verschillende manieren goed gebruiken! Denk bijvoorbeeld aan vervoer/begeleiding bij een ziekenhuisbezoek, het doen van een boodschap, een tuinklus of het simpel vervangen van een lamp. Er zijn meer voorbeelden te bedenken, vaak een kleine moeite maar een groot plezier.

Wij streven naar...

Februari 2021De wit
Gerard, Janneke, Lisa, Aron en Lars de Wit zijn in 2018 uitgezonden naar de stad Schwerin in Noordoost-Duitsland. Sinds de zomer van 2019 wonen ze in de wijk Lankow. Zij leven en werken daar onder niet eenvoudige omstandigheden. Mooie plannen vallen door het virus in duigen, maar gelukkig is God daar niet afhankelijk van. In deze gebedsbrief wordt gebed...

Hoe zien de diensten met de viering van het Heilig Avondmaal in coronatijd eruit? Update 9 december.
De diensten worden onder dezelfde voorwaarden gehouden als de normale kerkdiensten. Dit betekent maximaal dertig (of anders bepaald) aanwezigen en er mag niet gezongen worden. Het zingen wordt gedaan door een aantal zangers.

Er zullen drie diensten gehouden worden waarin het Heilig Avondmaal wordt...