gemeente.jpg

De kerstkaartenactie van Stichting Woord en Daad (comité Heerde/Wapenveld), van afgelopen december, heeft het mooie bedrag van €1.001,10 opgebracht! Ook is er nog €100 ontvangen aan giften. 

De opbrengst van de kerstkaartenactie is overgemaakt naar het project ‘Familles Fortes’, waarbij kinderen goed onderwijs krijgen en ouders voldoende verdienen om hun gezin te onderhouden. Een gemeenschap van sterke gezinnen: Familles Fortes.

Wat zijn we de afgelopen periode van Kerst en Oud en Nieuw verrast door de vele kaarten die we vanuit Wapenveld hebben ontvangen! Het heeft ons erg goed gedaan: we hebben er warmte en blijvende verbondenheid in ervaren. Wij op onze beurt wensen jullie van harte de zegen van de Heere toe voor het nieuwe jaar 2022!

Familie Gerling 

Allereerst iedereen een gezegend 2022 toegewenst! Wat het jaar ons ook zal brengen, de HEERE God blijft getrouw en is ons nabij. Dat mag ons troost en kracht geven. 

We hoopten dat we vanaf D.V. 10 januari 2022 weer met de vereniging zouden kunnen starten, maar helaas is dat nog niet mogelijk. Op moment van schrijven, is het nog onzeker...

December 2021

IMG 9022“Hoe gaat het met jullie?” Een vraag die we regelmatig krijgen. Het gaat goed met ons hier in Zuid Afrika! Het verlangen om onze naasten in dit land te mogen dienen was al een aantal jaar aanwezig. Maar eigenlijk was het er nooit de tijd voor... Wanneer wel? waar wacht je op? Bepaalde gebeurtenissen of leeftijden? Zal het allemaal...