gemeente.jpg

Vakantie Bijbel Week 2024 met als thema "WegWijs". De voorbereidingen zijn alweer in volle gang! We tellen de weken af tot de Vakantie Bijbel Week 2024. Van 19 - 23 augustus zijn alle kinderen in de basisschoolleeftijd van harte welkom om samen met elkaar plezier te maken, te knutselen, luisteren naar een Bijbelverhaal, te kijken naar een sketch en te zingen.

Beste gemeenteleden. Ja, daar zijn we weer! Wij als kernteam zijn begonnen met de voorbereidingen voor een nieuw (Gemeente Opbouw) GO weekend! Gaaf he?

Het nieuwe weekend staat gepland voor vrijdag 4 tot maandag 7 juli 2025 en opnieuw bij de Oldemeijer in Hardenberg. Noteer het direct in jou agenda of op de kalender! Jong en oud zijn weer van...

Zoals op de gemeenteavond is aangekondigd is de Appostel app beschikbaar om te gebruiken in onze gemeente. download 1

In deze app vind u informatie over onze gemeente zoals bijvoorbeeld een agenda waarin alle activiteiten die in onze kerk plaatsvinden worden vermeld, Een lijst met contactgegevens van gemeenteleden die hebben gekozen deze te delen, de mogelijkheid voor het digitaal geven bij collecten en...

Eind vorig jaar heeft het College van Diakenen een Energiefonds opgezet. Gemeenteleden die de energiecompensatie zelf niet nodig hadden hebben hier een bedrag op gestort. Inmiddels is er een mooi bedrag beschikbaar doormiddel van dit fonds voor degene die door de inflatie en de gestegen energiekosten moeite heeft om de rekening te betalen.

Mocht u hier gebruik van maken, neemt...