Pastorie GruttowegPatorie aan de Gruttoweg, 8 juli       Komende zondag 14 juli stond ik eigenlijk voor de morgendienst op het rooster. We hopen echter een doopdienst in de familiekring bij te wonen. Toen we dat afspraken wisten we nog niet van de grote zorgen die er inmiddels gekomen zijn, maar gezien die situatie is het juist daarom extra fijn om deze dienst bij te kunnen wonen, er vanuit gaande dat alles door kan gaan zoals gepland. In elk geval, dat is de reden dat u hier twee gastvoorgangers ontmoet, waaronder één van uw oud-predikanten. Heb het goed met hen onder het goede Woord van God!

Tenslotte
De zomervakantie gaat beginnen. We wensen alle kinderen en jongeren een fijne tijd toe en natuurlijk een ieder die een periode van rust voor de boeg heeft. Ook onze broeder ds. Kruijmer wensen we een gezegende en rustgevende vakantieperiode toe!
Jezus zegt: Kom tot Mij, allen die vermoeid en belast bent, en Ik zal u rust geven (Matth.11: 28).

Hartelijke groet,, ds. A. van der Stoep.

Pastorie kerkstraatPastorie aan de Kerkstraat, 8 juli    Opeens is de maand juli aangebroken en de vakantietijd nadert. Velen hopen wat rust te vinden. Wij mensen zoeken de rust soms overal en vinden die nergens. In het blad Kampioen van de ANWB stond niet zo lang geleden een artikel over mensen die een vakantiereis naar Azië moesten annuleren. Toen bleven ze dichter bij huis en maakten met hun camper een rondreis. Ze vonden rust op een plek en moment, waar ze het niet hadden verwacht. Het bracht hen tot nadenken. Aan vakantie toe zijn, wat is dat eigenlijk? Soms heb je even het gevoel, maar als je dan een nacht goed slaapt kun je er weer helemaal tegen. Welke plannen wij voor de komende periode ook hebben: ‘Ga met God en Hij zal met je zijn’.

Hartelijke groet, ds. Kruijmer.