Pastorie Gruttoweg(Gruttoweg, 30 januari)  Zondagmorgen 5 februari zal de familie De Wit in ons midden zijn. Na de dienst, tijdens het koffiedrinken kunnen we hen persoonlijk ontmoeten en luisteren naar hoe het met hen en zeker ook met hun werk in het Duitse Schwerin gaat. We zien uit naar een goede ontmoeting.

In de morgendienst lezen we met elkaar verder in het Mattheüsevangelie, deze keer hoofdstuk 8:5-13. Daar geneest Jezus de zoon van een heidense hoofdman en – belangrijker – Hij verwondert zich over het grote geloof van die hoofdman. Zo toelevend naar zondag roept het de vraag op: zou Jezus zich ook verwonderen over óns geloof? We wensen elkaar gezegende diensten!
Hartelijke groet, ds. A. van der Stoep.

Pastorie kerkstraat(Kerkstraat, 30 januari)  Zondag 5 februari zijn we afwezig omdat ik in Lage Vuursche hoop voor te gaan. Er zal een ambtsdrager worden bevestigd. We zijn dankbaar dat het werk van God ook daar doorgaat. ’s Middags hoop ik in Hilversum voor te gaan, waar ik ook ruim 16 jaar heb mogen werken als bijstand in het pastoraat. De meeste jaren daarvan samen met ds. W.H.Th. Moehn, die een deeltijdaanstelling heeft als bijzonder hoogleraar voor de Gereformeerde Bond. Ook de wijkgemeente rond de Grote Kerk in het centrum van de mediastad voelde voor ons als een soort thuisgemeente in deze jaren. Alvast een gezegende zondag rond de verkondiging van het Woord.
Een hartelijke groet, ds. G.H. Kruijmer.