gemeente.jpg

D.V. zaterdag 6 juli zal er een Sing-In worden gehouden bij molen De Vlijt. Evenals voorgaande edities hoopt de evangelisatiecommissie ook dit jaar tegelijkertijd te evangeliseren onder passerende fietsers, wandelaars en andere geïnteresseerden. Op het moment dat de Sing-In wordt voorbereid, dat is van 16.00 tot 19.00 uur, zullen wij aanwezig zijn.

Voor deze activiteit zijn we op zoek naar gemeenteleden die bereid zijn om een halfuur of een uur van hun tijd te geven om anderen te vertellen over de liefde van Jezus Christus. Mocht u dit lezen en denken: ‘dat is niets voor mij, ik ben geen prater’, wilt u uw keuze dan nog eens heroverwegen. We vragen geen grote sprekers, maar mensen die de liefde van Christus willen uitdragen, desnoods met woorden.

Ter ondersteuning hebben we genoeg evangelisatiemateriaal beschikbaar dat uitgedeeld mag worden. Mocht u de innerlijke behoefte voelen, maar nog twijfelen, dan mag u altijd contact opnemen met één van ons.

En als u zich wilt opgeven, kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..