gemeente.jpg

We staan er niet ieder moment bij stil wat morgen en overmorgen ons brengen zal. Dat is maar goed ook: je zou er mal van worden. Veel in het leven is tenslotte onzeker. Blijf je gezond? En blijven de mensen van wie je houdt gezond? Die onzekerheid ervaren veel mensen ook als het gaat om de dood. En dan nog in versterkte mate. Wat is er na dit leven? Is er iets na dit leven? Hoe zal dat zijn?

De Bijbel laat er geen onduidelijkheid over bestaan. Er ís een leven na dit leven. En het leven bij God is geweldig. Dat leven is voor altijd. En dat is een leven zonder pijn en verdriet, vol blijdschap. Dat is een leven zonder zonden, zonder verkeerde dingen. Dat is bovenal een leven dat voor altijd samen met God is. Is dat voor iedereen? Ja, voor iedereen die gelooft. Jezus zegt in de Bijbel dat er een Vaderhuis is met veel woningen. Het staat in Johannes 14: 2. Plaats genoeg! Je kunt maar op één manier dat geweldige leven missen. Door in dit aardse leven niet in God en Zijn Zoon Jezus te geloven. Als je wél in Hem gelooft, heb je een geweldige toekomst.

Johannes 14:2
2 In het huis van Mijn Vader zijn veel woningen; als dat niet zo was, zou Ik het u gezegd hebben. Ik ga heen om een plaats voor u gereed te maken.