gemeente.jpg

Juni 2024
FB IMG 1679607437560Gerard, Janneke, Lisa, Aron en Lars de Wit zijn in 2018 uitgezonden naar de stad Schwerin in Noordoost-Duitsland. Sinds de zomer van 2019 wonen ze in de wijk Lankow. Zij leven en werken daar onder niet eenvoudige omstandigheden. In deze gebedsbrief wordt gebed voor hun werk gevraagd  

Wilt u/ wil jij God danken voor:
- Een retraite van ECM-Nederland, waar Gerard eind mei was. Hij kon daar sparren, bemoedigd worden en genieten van mooie natuur.
- Herzschlag, ons maandelijks feest. Dat komt steeds meer aan in de wijk. Mensen spreken positief over dit initiatief en komen ook graag. Ook bieden meer mensen hun hulp aan.
- Financiële ondersteuning door verschillende kerken in NL. Telkens worden we weer verrast door ‘cadeaus’, klein en groot. Super fijn en heel erg bedankt!

Wilt u/ wil jij God bidden voor:
- Een gemeenteweekend dat we begin juli hebben. Dit gaat vanuit de FeG, onze ‘moedergemeente’ en daar zullen ong. 130 mee gaan, uit verschillende wijken van Schwerin. Ook uit Lankow gaan voor het eerst buurtgenoten mee. Bid dat mensen zich prettig voelen, dat mensen elkaar aannemen en er openheid voor God en Zijn Woord is.
- Onze buurvrouw die zich wil laten dopen. Het gaat niet zo goed met haar, zowel lichamelijk als psychisch. Bid dat ze naar Jezus blijft kijken. Bid met ons mee dat deze aanvechtingen telkens weer de kop in worden gedrukt. Hier is gebed in deze geestelijke strijd nodig!
- De retraite die we als gezin van de GZB begin juli hebben. Bid voor een goede week, voor bemoediging, voor tijd voor en met elkaar en voor tijd met God.
- Twee kluszaterdagen die gepland staan in juni. Bid dat er (nieuwe) mensen zullen komen die meehelpen het Gewächshaus weer wat mooier te maken.

Bedankt voor uw/jouw gebed!
Hartelijke groeten, Gerard, Janneke, Lisa, Aron, Lars en Lotte de Wit

Soms krijgen we de vraag hoe mensen, naast het gebed, concreet kunnen meeleven met ons werk. We hebben daarom een verlanglijstje gemaakt met daarop wat dingen die we zelf kunnen aanschaffen, maar waarbij mensenpersoonlijk of als groep/gemeente een praktische gift kunnen doen.

De familie De Wit is online te volgen: Er worden ook regelmatig nieuwsbrieven verspreid.
Facebook: Gerard&JannekeinSchwerin  
Weblog (nieuwsbrieven) op de GZB website: www.gzb.nl/gerardenjannekedewit
Het adres: Familie G. de Wit, Rahlstedter Straße 22, 19057 Schwerin, Duitsland

Op de pagina van de zendingscommissie ‘Zending IZB en GZB’ kunt u meer informatie vinden over Gerard&Janneke de Wit en het werk van de Zendingscommissie.