gemeente.jpg

Beste gemeenteleden. Ja, daar zijn we weer! Wij als kernteam zijn begonnen met de voorbereidingen voor een nieuw (Gemeente Opbouw) GO weekend! Gaaf he?

Het nieuwe weekend staat gepland voor vrijdag 4 tot maandag 7 juli 2025 en opnieuw bij de Oldemeijer in Hardenberg. Noteer het direct in jou agenda of op de kalender! Jong en oud zijn weer van harte welkom dit toffe weekend samen mee te beleven. Als thema gaan we dit keer bezig met ‘Groeien in geloof’.

De komende maanden zullen we jullie verder op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Heb jij nou zin om mee te helpen in de organisatie in een van de focusgroepen (bv. Jeugd, keuken of pr)? Laat dit dan weten bij iemand van het kernteam.
We kunnen alle hulp goed gebruiken. Uiteindelijk doen we dit weekend met ons allen samen.

Met vriendelijke groet, het GO-weekend kernteam
Willem Boer, Agnes Leurink, Mieke van der Rhee, Johanne Fiks,
Edwin van der Beek en Wendie Versprille

Update 7-6-2024
Beste allemaal,
De voorbereidingen voor een nieuw Gemeente Opbouw (GO) weekend zijn van start gegaan. Met opnieuw een mooi programma!

Omdat het weekend (d.d. 4-7 juli 2025) een combinatie zal zijn tussen sport, spel, vrije tijd en geestelijke invulling, zou het fijn zijn als er muzikanten zijn die oa samenzang kunnen begeleiden.
Daarom zijn we opzoek naar mensen die het zien zitten om een grote gevarieerde groep mensen (dus van jong naar oud) met zingen muzikaal te kunnen begeleiden. Het mooiste is iemand die kan begeleiden en kan improviseren op een piano maar andere instrumenten zijn uiteraard welkom.

Ben jij diegene die we zoeken? We horen dit graag! Opgeven kan bij Johanne Fiks of Wendie Versprille voor 1 juli a.s.
Groet, het GO Weekend Kernteam