gemeente.jpg

D.V. woensdag 14 juni is er weer een ontmoetingsmiddag voor ouderen. Dit keer niet in het kerkelijk centrum maar in het Zuivelmuseum op Erve IJzerman in Wapenveld (Kanaaldijk 63).

Wij willen u als diaconie van harte uitnodigen om deze middag bij te wonen.
Ds. Van der Stoep zal een meditatie verzorgen en na de pauze zullen we door het Zuivelmuseum geleid worden. In het Zuivelmuseum zullen we op een ontdekkingsreis gaan in de wereld van melk. Wat is melk? Hoe melk je een koe, waar gaat de melk heen en wat maken we allemaal van melk. Het belooft een interessante middag te worden op een mooie locatie in ons eigen dorp.

De aanvang is om 14.30 uur en de middag zal omstreeks 16.00 uur worden afgesloten. Vanaf 14.00 uur bent u welkom. Alle ouderen, weduwen, weduwnaars en alleengaanden zijn van harte welkom.

U kunt zich opgeven voor deze middag door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met diaken Henk IJzerman via 06 – 20 18 54 85.
Wilt u de middag graag bijwonen maar is het vervoer een probleem dan wordt ervoor gezorgd dat u met de auto opgehaald en weer thuisgebracht wordt, geeft u dit dan aan bij uw aanmelding.

Wij zien u graag op 14 juni!

Uw en jouw diaconie.