gemeente.jpg

Zaterdag 9 september wordt de laatste actiedag gehouden in het kader van het HGJB project “Ik zie, ik zie..” Op dezelfde avond gaan we tevens de actieperiode afsluiten, een bijzonder moment!

Als je zin hebt om op de markt te staan en spulletjes van jezelf te komen verkopen, meld je dan nog aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 51 40 72 42 (Gea van de Lang)

Naast de kofferbakmarkt zullen er ook gezellige creatieve kraampjes zijn, een terrasje om koffie/thee met eigen gebakken lekkernijen of een lunch te nuttigen.

Misschien vind je het wel leuk om met jouw creaties op de markt te staan, neem dan even contact op.

Vind je het leuk om wat te bakken voor de verkoop? Heel leuk! Wil je dan even een berichtje/appje doen naar: 06 – 11 27 02 55 (Arien Eilander) om aan te geven wat je wil bakken of waarmee je op de markt wil staan?

De inzameling voor spullen voor opbod verkoop is zeer gering, begrijpelijk want we zamelen nu geen spullen in zoals tijdens de rommelmarkt. DUS… bij deze een oproepje om eens even te kijken of je iets zou willen schenken wat voor het project geld op kan leveren. OF… heb je een talent dat voor het project geld kan opleveren? Er is bijv. een gemeentelid die een waardebon laat veilen waarmee je een aantal uren zijn “talentvolle groene vingers” kan benutten! Wat een schitterend idee, DOE JE MEE? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem even contact op met één van de commissieleden.

De markt is van 10.00 tot 15.00 uur op het kerkplein!

Om 18.45 uur sluiten we de gehele actieperiode af in samenwerking met ds. Van der Stoep, ds. Kruijmer en zijn dochter(s), Roelie Muller en de orgelcommissie.
Een moment om niet te missen, genieten van de talenten van deze personen en fijne samenzang. Aansluitend een heerlijk kopje koffie!

Vanaf 18.45 uur kijken we op scherm terug op de actieperiode en vanaf 19.00 uur start het officiële programma, dat een uurtje duurt tot 20.00 uur.

We zijn samen de actieperiode begonnen, zullen we deze ook samen afsluiten? KOM JE OOK?