gemeente.jpg

Voor de tweede helft van 2023 hebben wij inmiddels een concert gepland en wel op vrijdag 24 november. Tjaco van der Weerd hoopt dan een concert op het Reilorgel te verzorgen. Op 22 oktober 2016 heeft hij ook een concert gegeven in Wapenveld. Meerderen kunnen zich dat nog kunnen herinneren. Wij merkten dat doordat ons nog regelmatig wordt gevraagd of wij hem nog een keer willen uitnodigen. Uiteraard willen wij graag aan dat verzoek voldaan, maar probleem is dat hij een uitgebreide concertagenda heeft en het lastig is om hem vast te leggen. We zijn dan ook blij dat het gelukt is om hem weer naar Wapenveld te halen.

Tjaco werd in 1990 geboren op Sri Lanka en in datzelfde jaar geadopteerd. Hij was toen al slechtziend en is op zevenjarige leeftijd geheel blind geworden. Tjaco heeft zich ontwikkeld tot een geweldige musicus met een prachtig CV. Hij heeft van verschillende bekende organisten lessen gehad, diverse masterclasses gevolgd, de nodige diploma’s behaald en verschillende prijzen gewonnen. Hij heeft ook internationaal diverse concerten gegeven en ook heeft hij verschillende cd’s op zijn naam staan. Allemaal te veel om in dit Informatieblad op te noemen.
Daarom verwijs ik u graag naar zijn website https://tjacovanderweerd.nl/ Het is de moeite meer dan waard om deze te bekijken.

Het belooft opnieuw een prachtig concert te worden waar veel plek is ingeruimd voor samenzang en improvisaties van Tjaco.

Van harte welkom! De aanvang is 20.00 uur (de deuren van de kerk gaan om 19.30 uur open). De entree bedraagt € 7,50 en ook bij dit concert hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang. Na afloop is er onder het genot van een hapje en een drankje weer gelegenheid om met elkaar na te praten over het concert.