gemeente.jpg

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang! We tellen de weken af tot de Vakantie Bijbel Week 2024.

Van 19 - 23 augustus zijn alle kinderen in de basisschoolleeftijd van harte welkom om samen met elkaar plezier te maken, te knutselen, luisteren naar een Bijbelverhaal, te kijken naar een sketch en te zingen. En bovenal iets te mogen merken van de liefde van Jezus! Het thema is "WegWijs". We mogen de kinderen vertellen over wie Jezus is en dat Hij hen de weg wijst en altijd voor ons zal zorgen.

Voor deze week zijn we ook op zoek naar allerlei vrijwilligers die op verschillende manieren kunnen helpen. Denk aan; vossen voor de vossenjacht (op vrijdag), Bijbelvertellers, keukendienst, oppassen op de kleinste kinderen en meedraaien in de groepen. Jong en oud, man en vrouw, iedereen is welkom! Wil(t) u/je graag helpen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En voor alle kids; we kijken uit naar jullie komst! Neem je je vriendjes en vriendinnetjes mee? Dan gaan we er met elkaar een feestelijke week van maken!

Groetjes,

Gerdien, Jettie, Carolien, Nathalie, Carolina, Gideon, Mirjam, Maaike en Annerieke