leven-en-zorgen.jpg

Nu we weer bij elkaar mogen komen in de kerk willen wij als diaconie de organisatie van de ontmoetingsmiddagen voor de ouderen weer op pakken. Het is goed om elkaar weer te ontmoeten in het kerkelijk centrum, voor sociaal contact, een bakje koffie maar ook een meditatief moment. Gedurende het jaar worden er circa vier ontmoetingsmiddagen georganiseerd. Deze middagen vinden plaats op een woensdagmiddag en worden gehouden in de grote zaal van het kerkelijk centrum. Alle data zien? Ga naar de Seizoenagenda.

De eerste middag na de corona periode zal zijn op D.V. woensdagmiddag 17 november. Proponent Krooneman zal een mediatie verzorgen en Jan en Anja Neeleman zullen na de pauze u meenemen op hun treinreis door het winterlandschap van Zwitserland.
U maakt kennis met de indrukwekkende schoonheid van de besneeuwde Matterhorn, maakt een onvergetelijke reis met de Glacier Express en gaat genieten van het prachtige uitzicht op de reusachtige Aletschgletsjer.gletsjer

Op deze middagen is ruimte voor gebed, zang en een meditatie en drinken we met elkaar een kop koffie. Na de pauze is er ruimte voor een informatief gedeelte waarin een presentatie plaats vindt over een actueel onderwerp of een diaconaal project waar de diaconie van onze kerk mee verbonden is. Indien mogelijk laten we gemeenteleden aan het woord om iets te vertellen over een (diaconale) reis die zij hebben gemaakt. De ontmoetingsmiddag in december staat in het teken van de Kerstviering. Na afloop van deze viering bent u van harte welkom om samen een broodmaaltijd te gebruiken.

Alle ouderen, weduwen, weduwnaren en alleengaanden zijn daar van harte welkom. Het is goed om op deze wijze elkaar regelmatig te ontmoeten.

De organisatie van deze middagen gaat uit van de diaconie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de diakenen.

Aanvang is elke keer om 14.30 uur.
De middag zal omstreeks 16.00 uur worden afgesloten.
Waar? In de grote zaal van het kerkelijk centrum aan de Kerkstraat 2-1

Wilt u de middag graag bijwonen maar het vervoer is een probleem dan wordt er voor gezorgd dat u met de auto opgehaald en weer thuisgebracht wordt.
Vervoer kunt u regelen door contact op te nemen met een diaken (telefoonnummer staat voor de betreffende datum in de kerkbode).
Voor telefoonnummers van alle Diakenen ga naar de rubriek 'Contact' Diakenen.