gemeente.jpg

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het Informatieblad, doen wij ook dit jaar weer mee met de Nacht van Gebed. Dit jaar zal er voor het eerst een spreker van Open Doors aanwezig zijn, die een ronde zal verzorgen. Hij zal ongeveer 45 minuten bij ons aanwezig zijn. Helaas kunnen wij op dit moment, in verband met zijn veiligheid, geen gegevens van hem delen.
Graag ook tijdens de avond geen foto’s of opnames maken. Daarna zullen wij zelf een aantal filmpjes (landen waarvoor gebeden zal worden zijn o.a. Iran, Noord Korea, Jemen en Somalië) laten zien en aan de hand hiervan voor deze landen bidden. Eén en ander betekent dat een ieder vrij is om te gaan en te komen wanneer hem/haar dat uitkomt.

Ook vorig jaar is weer gebleken dat uw en jouw aanwezigheid een bemoediging is voor vervolgde broeders en zusters maar ook voor jezelf. Ook als je niet gewend bent of niet goed durft om hardop te bidden, is jouw komst belangrijk onze God luistert ook naar de stilte. Hij weet immers wat er in ons hart leeft. Wij hopen op een gezegende avond.

Deze avond zal plaatsvinden op 31 mei 2024 van 19.30 t/m 0.00 uur. Er zal een collectemandje staan voor de reiskosten van de spreker.