gemeente.jpg

D.V. donderdag 10 oktober komen we als mannenvereniging weer bij elkaar. De eerste avond van het nieuwe vergaderseizoen. Dit seizoen behandelen we een aantal psalmen of gedeelten van psalmen. Broeder G.J. van der Vrugt hoopt deze avond een inleiding te houden, over Psalm 145. Deze psalm van David is van de eerste tot en met de laatste regel een lofzang op de grootheid en goedheid van de HEERE.

Het eerste deel van de avond, voor de pauze, zal via de kerkradio worden uitgezonden. We beginnen om 19.30 uur en eindigen rond 21.30 uur.

Zo’n eerste avond is een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend nader kennis te maken met de mannenvereniging als Bijbelstudievereniging.

U/jij bent het vast nog niet vergeten, anders ter herinnering: afgelopen zondagmiddag stond in het teken van de opening van het winterwerk. In de preek ging het over de Wijnstok en de ranken, over groeien in geloof. Geloof is een vrucht van de Geest. Geloof is iets dat mag en moet groeien! Hoe kan die groei plaatsvinden? Wat is daarvoor nodig en hoe kunnen we daar ook als mannenvereniging aan bijdragen? (Op)dat je groeien mag…!

Lichamelijke groei is aan leeftijd gebonden. Geestelijke groei niet. We hopen dat de bijeenkomsten van de mannenvereniging, waarin we bezig zijn met het Woord van God, mogen bijdragen aan die geestelijke groei. Dat dit winterseizoen een goed groeiseizoen mag zijn. Jong(er) en oud(er), hartelijk uitgenodigd!

Het bestuur.