gemeente.jpg

Zoals bekend zijn Gerard en Janneke de Wit namens de GZB uitgezonden naar Schwerin. Daar is nu een gebouw aangekocht dat ‘Zum Gewächshaus’ heet. Het is er nog wel leeg en rommelig. Er moet nog veel gebeuren om het te maken tot een
plek van hoop waar iedereen Gods liefde en aanvaarding mag proeven’, maar Gerard en Janneke en hun team gaan ervoor.

Het idee is gerezen om vanuit Wapenveld een weekend mee te helpen in de sloopwerkzaamheden en wel van D.V. vrijdag 25 t/m maandag 28 oktober. We vetrekken dan op vrijdag aan het einde van de middag en hopen maandagavond weer terug in Wapenveld te zijn. Op zaterdag en maandag helpen we met de sloopwerkzaamheden. Op zondag gaan we naar de kerk, ontmoeten we gemeenteleden en kunnen we uitrusten.

Er moeten nog de nodige praktische zaken worden geregeld (o.a. slaapgelegenheid) maar dat hangt ook af van het aantal deelnemers. Eventuele (overnachtings)kosten zijn voor eigen rekening. Heb je zin om mee te gaan, geef je dan op bij Henri Palm. Het liefst uiterlijk 14 oktober zodat snel duidelijk is of er animo voor is. Ook voor vragen kun je bij Henri terecht. Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; tel.nr. 06 39 42 01 06. 

De zendingscommissie.