gasten.jpg

Ieder jaar mogen alle kinderen van de basisschool hun zomervakantie afsluiten met de Vakantie Bijbel Week (VBW). De laatste week van de zomervakantie zijn ze allemaal welkom om een hele fijne en gezellige week te beleven. We gaan samen zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, knutselen, spelen, en spelletjes doen.

Van maandag t/m donderdag beginnen we elke ochtend om 9.30 uur en is er een programma tot 11.45 uur. Op vrijdag is er een ander programma, met wat andere tijden. Meestal beginnen we dan later en de ochtend duurt dan tot 12.30 uur (inclusief eten).
Wij als commissie kijken er altijd erg naar uit om deze week samen met de kinderen en medewerkers te beleven.
In de kerstvakantie is er altijd een Winterfeest, met een vergelijkbaar programma als een VBW-ochtend. Deze is van 9.30 uur- 11.45 uur.

Alle data zien? Zie de seizoenagenda van de Vakantie BijbelWeek.
Heeft u nog vragen dan kan u deze gerust stellen door contact op te nemen met de contactpersoon van het team Vakantie Bijbel Week. U kan natuurlijk ook altijd één van de andere teamleden benaderen.

Hartelijke groet van de VBW-commissie: Carolien, Annerieke, Maaike, Jettie, Gerdien, Carolina, Mirjam, Jeroen en Nathalie.

                                                   Team Vakantie Bijbel Week  
Carolien Prins                Voor E-mailadres ga naar  rubriek Contact, , kopje 'Kinderen en jeugd'   
Annerieke Tromp
Maaike Boer
Jettie Palm
Gerdien Visser
Carolina van der Stoep
Mirjam IJzerman
Jeroen Palm
Nathalie Augustinus