gasten.jpg

Ieder jaar kunnen alle kinderen van de basisschool hun zomervakantie afsluiten met de Vakantie Bijbel Week (VBW). Ook dit jaar zijn ze allemaal welkom om een hele fijne en gezellige week te beleven. We gaan samen zingen, knutselen, spellen spelen en kijken naar een poppenkast. Ook Flip en Fleur hebben weer beloofd langs te komen. Alle data zien? Zie de seizoenagenda van de Vakantie BijbelWeek.

Maar ... het belangrijkste van deze week is dat de kinderen Bijbelverhalen horen over Jezus en mogen nadenken, praten en zingen! Zo leren de kinderen de Here God steeds een beetje meer kennen. De Here God kennen is van levensbelang!

Hoe ziet de week er praktisch gezien uit?
Van maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus 2019 wordt er in onze gemeente, als God het geeft, Vakantie Bijbelweek gehouden. De voorbereidingen zijn al in volle gang!
Het thema is dit jaar: ‘Schatrijk’!
Met de VBW willen we kinderen in aanraking laten komen met het Evangelie. Natuurlijk zijn ‘VBW-morgens’ gezellige morgens waarin geknutseld, gezongen en gespeeld wordt. Toch willen wij ook tijdens deze week de liefde van Jezus Christus doorgeven.

Op maandag- t/m donderdagochtend beginnen we om 09.30 uur en sluiten we de ochtend om 11.30 uur af. Op vrijdag hebben we meestal een speciale ochtend. Ook over deze ochtend krijg je tijdens de VBW meer informatie.

De leerlingen van groep 7 en 8 worden op woensdagavond om 17.30 uur bij de kerk verwacht en voor hun hebben we iets leuks & lekkers op het programma staan! Informatie over die avond krijg je tijdens de VBW! Natuurlijk sluiten we deze week weer samen af met een kerkdienst. De kerkdienst wordt gehouden op zondag 1 september in de Hervormde kerk. Wees allen (de kinderen; maar ook zeker hun opa's,oma's, vaders, moeders, ooms, tantes, buren en kennissen) welkom!

Vakantie BijbelWeek 2019:
Wat? Vakantie Bijbel Week
Waar? Hervormde Kerk aan de Kerkstraat 2a te Wapenveld
Wie? Alle kinderen die in Wapenveld naar de basisschool gaan
Wanneer? 26 t/m 30 augustus 2019

Afsluitingsdienst Vakantie Bijbel Week:
Wat? Afsluitende kerkdienst Vakantie Bijbel Week
Waar? Hervormde Kerk aan de Kerkstraat 2a te Wapenveld
Wie? Alle kinderen samen met hun papa, mama, broertjes, zusjes, opa's & oma's
Wanneer? zondag 1 september om 09.30 uur

Heeft u nog vragen dan kan u deze gerust stellen door contact op te nemen met de contactpersoon van het team Vakantie Bijbel Week. U kan natuurlijk ook altijd één van de andere teamleden benaderen.

Team Vakantie Bijbel Week
Rikjan Stoffer, contactpersoon      Tel. 06 317 884 35      Ga voor E-mailadres naar pagina Contact
Jeffrey Bredenhoff
Inge Gerling