gasten.jpg

Ieder jaar kunnen alle kinderen van de basisschool hun zomervakantie afsluiten met de Vakantie Bijbel Week (VBW). Ook dit jaar zijn ze allemaal welkom om een hele fijne en gezellige week te beleven. We gaan samen zingen, knutselen, spellen spelen en kijken naar een poppenkast. Ook Flip en Fleur hebben weer beloofd langs te komen. Alle data zien? Zie de seizoenagenda van de Vakantie BijbelWeek.

Vakantie Bijbel Week (VBW) 2021
In de laatste week van de zomervakantie (24 t/m 27 augustus) zal weer de Vakantie Bijbel Week worden gehouden. Dit jaar wel in aangepaste vorm.

Op de dinsdagochtend zijn de kinderen van groep 1 en 2 uitgenodigd, op de woensdagochtend groep 3 en 4 en op de donderdagochtend groep 5 en 6. Groep 7 en 8 is woensdagavond welkom. We gaan zingen met elkaar, luisteren naar een verhaal en gezellig samen aan de slag. Op de vrijdag is er een feestelijke ochtend voor iedereen (groep 1 t/m 8).

Het thema dit jaar is: Hallo Contact?!. God maakt contact met ons, op verschillende manieren. God wil Zich verbinden aan mensen en kinderen. Dat staat tijdens deze week centraal.
We hopen weer veel kinderen te verwelkomen!

We hebben nog wel vrijwilligers (jong en oud) nodig die komen helpen! Graag horen we het als je een ochtend wil meehelpen, ook als je het nog niet eerder hebt gedaan. Dat kan je doorgeven door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u nog vragen dan kan u deze gerust stellen door contact op te nemen met de contactpersoon van het team Vakantie Bijbel Week. U kan natuurlijk ook altijd één van de andere teamleden benaderen.
Hartelijke groet van de VBW-commissie: Rikjan, Annerieke, Henriët, Maaike, Jettie, Jeroen en Carolien.

                                                   Team Vakantie Bijbel Week                              
Rikjan Stoffer, contactpersoon      Tel. 06 317 864 35      Ga voor E-mailadres naar pagina Contact      
Annerieke Tromp
Henriët Zwart
Maaike Boer
Jettie Palm
Jeroen Palm
Carolien Prins