middengroep.jpg

1. Jaarthema
Met een nieuw seizoen 2023/2024 volgt ook weer een nieuw HGJB-startthema. Het thema ‘Hou vol!’ zet ons stil bij de vraag hoe wij elkaar kunnen stimuleren om vol te houden. Want we leren in de gemeente hoe we als christen kunnen leven, maar vergeten vaak ‘hou vol’ erbij te zeggen. Ga door met geloven, juist ook als het moeilijk is. Vorig seizoen hebben we met elkaar stilgestaan bij het thema ‘enthousiasme gezocht’. Nu we dat enthousiasme hebben gevonden, is het juist nodig om ook te volharden in het
bidden, danken, bijbellezen en elkaar ontmoeten, ook in het komende seizoen. Als we dat niet doen zal het des te moeilijker zijn om te volharden als het tegenzit of als we aangevochten worden in het geloof. We moeten met elkaar blijven leren dat God de Almachtige is, dat Hij te vertrouwen is en dat het volhardende geloof beloond zal worden.

'Maar wie volharden zal tot het einde, die zal zalig worden.'
Mattheüs 24 vers 13


De commissie Week Opening Winterwerk heeft voor de startweek weer een programma samengesteld. D.V. voor ieder gemeentelid wel een moment, van harte welkom dus!


2. Weekprogramma

De commissie Week Opening Winterwerk heeft voor de startweek een mooi programma samengesteld. Voor ieder gemeentelid is er wel een moment, .... meedoen dus!
Het programma van de Week Opening Winterwerk vindt u op de pagina 'Actief' en alle data op een rij in de 'seizoenagenda'.

We zien er naar uit je te ontmoeten,
Commissie Week Opening Winterwerk