middengroep.jpg

Heb je, als vrouw, zin om, naast gezellig met elkaar praten over van alles en nog wat, ook bezig te zijn met Bijbelstudie, dan nodigen we je van harte uit om naar Vrouwenvereniging Hanna te komen!
Als je alle data dat we bij elkaar komen wilt inzien, bekijk dan de seizoenagenda.

We zien er heel erg naar uit om elkaar weer (of misschien voor het eerst!) te kunnen ontmoeten en ook, samen met Gods hulp en Zijn Geest, bezig te gaan met Bijbelstudie, waarin we dit keer op zoek gaan naar de Bijbelse lijn van ‘Het Koninkrijk van God’, het thema van dit nieuwe seizoen.

We gaan een reis maken door de Bijbel vanaf Genesis tot aan Openbaring, dus niet meer één bepaald Bijbelboek behandelen, maar afwisselende gedeelten waarin het Koninkrijk van God aan de orde komt, zowel in O.T. als N.T. Als het in de Bijbel gaat over ‘Koninkrijk van God’ mag je ook denken aan ‘koningschap van God’. Het Koninkrijk vindt zijn diepste inhoud in de Koning van het Koninkrijk.
De Bijbelstudies zijn te vinden in de aparte bijlage, die meegeleverd is bij ons geheel vernieuwde blad VROUW TOT VROUW’. LET OP: hier staan alle Bijbelstudies voor het hele jaar in, dus goed bewaren!! Ze zijn geschreven door ds. J.W. Verboom uit Groot Ammers.
We komen één keer in de veertien dagen op maandag bij elkaar in het verenigingsgebouw van de kerk. Op moment van schrijven zijn we, als bestuur, nog aan het overdenken, op welke manier we het uiteindelijk zullen doen.

De eerste samenkomst in dit seizoen hopen we gezamenlijk in de kerk te houden op D.V. maandag 20 september 2021 om 19.45 uur en dan behandelen we Bijbelstudie nr.1 uit VROUW tot VROUW BIJBELSTUDIES, te vinden op blz. 7, waarboven staat: ‘De Schepper is Koning’. Graag de bijlage met Bijbelstudies meenemen.

Nieuwe leden zijn ook van harte welkom! Je mag ook rustig vrijblijvend eerst een keer komen kijken of het je wat lijkt (leeftijd is trouwens vanaf 45 jaar). We zouden het fijn vinden als je het dan wel even van te voren wilt doorgeven aan één van de bestuursleden, (zie verderop), i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Een kopie van de Bijbelstudie kun je vragen bij Hannie v.d. Vrugt, Veldzijderkamp 32 (038 4470486).

Geen bazaar!
Ook dit seizoen zal er geen bazaar worden gehouden!

! Vervolgens nog een verzoek: graag ontvangen we je emailadres, voor zo ver we die vorig seizoen nog niet van je hebben gekregen; dit kan gemaild worden naar:

Voor eventuele vragen kun je terecht bij één van de bestuursleden:

Bestuur
Linda Bosman, presidente, tel. 447 01 80    Voor E-mailadres ga naar pagina Contact
Janneke  Bijsterbosch, algemeen adjunct, tel. 447 02 12
Hannie van der Vrugt, secretaresse, tel. 447 04 86   Voor E-mailadres ga naar pagina Contact
Willie Stijf, penningmeester, tel. 447 92 36
Greet Bijsterbosch, lid, tel. 447 94 43