middengroep.jpg

“Verblijd u in de hoop. Wees geduldig in de verdrukking. Volhard in het gebed.” Romeinen 12:12.

Een opdracht dus, maar vooral ervaren we het als een zegen om als gemeenteleden samen in gebed voor het aangezicht van God te staan. Om Hem te danken voor wie Hij voor ons wil zijn en wat Hij nu nog voor ons wil doen. Maar ook om Zijn hulp en kracht te bidden. Voor (persoonlijke) zorgen, moeiten en problemen die we binnen en buiten onze gemeente, zelfs wereldwijd zien én ervaren. Deze mogen we, moeten we zelfs op Zijn verzoek, voor Zijn troon neerleggen in het vertrouwen dat God hoort én verhoort op Zijn tijd en Zijn wijze!

Stil, persoonlijk gebed vraagt God van ons en ook Gods huis is een huis van gebed. Maar om als christenen samen te bidden, ook wanneer er een speciaal verzoek hiervoor vanuit de gemeente komt bijv. i.v.m. ziekte, geeft verbondenheid en saamhorigheid om in alles, alles van Hem te verwachten!

- Elke twee weken. Eerst volgende datum? Zie info op de agenda
- Op maandagavond
- We beginnen om 19.00 uur met koffie en gesprek
- Bij één van de leden van de gebedskring
- Vermelding datum en locatie staan ook (onder Wapenveld) in de Veluwse Kerkbode.

Man of vrouw, een ieder is van harte welkom om mee te doen.
Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een avond meemaken?
Neem dan contact op met:Teunie Veldhuizen of Anja Neeleman (contactpersoon) telefoon (038)447 90 33,  E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PS. Het is altijd mogelijk gebedsonderwerpen aan ons door te geven. Wij zouden het nog meer op prijs stellen wanneer u/jij met ons mee wil doen.