In coronatijd is op deze pagina alle beschikbare informatie te vinden. Dagelijks wordt deze pagina geactualiseerd. Doordat de bezoekersaantallen per dienst beperkt zijn komt de gemeente ook via internet naar u/jou toe!
Livestream kerkdiensten  * Luisteren kerkdiensten  * Informatie collecten
* Corona bidstond van 21 november * Trouwdienst Rudy en Mirna, 27 nov.

Reserveren voor beperkt kerkbezoek en overige activiteiten.
Informatie kerkbezoek, gebruiksregels ruimten, update 23november, zie info

Advent, tijd vol verwachting? advent 2
De vier weken voor het Kerstfeest wordt ook wel de Adventstijd genoemd. Als gemeente leven wij in die tijd toe naar het kerstfeest. Het feest ...... lees meer

>> Gevraagd ons door te geven 'wel en wee', lees de vraag onderstaand

Hulp nodig? Bel dan Hulpsaam telefoon 06-134 162 52, graag na 18.00 uur
Meest actuele informatie:        Kerst in onze gemeente, zie rubriek 'Actief'
28 nov.Samen als jongeren de kerkdienst volgen, info onderstaand
28 nov.Openavonden de Treffer, 12 en 19 december, info onderstaand
25 nov.Eerste jongerenkring is op donderdag 10 december om 20.00 uur
24 nov.Doe mee aan de briefkaartenactie van de jeugd voor ouderen!!

Lees ook overig nieuws in rubrieken 'Actueel nieuws' en 'Agenda uitgelicht'

Doorgeven wel en wee
We hebben allemaal de ervaring: de corona crisis maakt dat er minder contacten zijn. Dat geldt ook voor het pastoraat. Minder dan anders hebben we zicht op wat er in de gemeente aan wel en wee speelt.

Als kerkenraad willen graag met u meeleven maar dan moeten wij hiervan wel op de hoogte zijn. Zeker in deze tijden waarin we elkaar rondom de diensten en de doordeweekse activiteiten minder spreken is het van belang dat u ons informeert. Daarom vragen wij u om in voorkomende gevallen uw wijkouderling te informeren zodat we met elkaar kunnen meeleven. Laat ons het weten.
Een hartelijke groet van uw wijkouderlingen

Samen als jongeren de kerkdienst volgen
Vanaf zondag 6 december worden alle jongeren vanaf 12 jaar uitgenodigd om de ochtenddienst samen te volgen via de livestream vanuit de grote zaal van het verenigingsgebouw. Jongeren kunnen zich aanmelden via de website www.hervormdwapenveld.nl. We zien ernaar uit om elkaar zondag te ontmoeten!
Hartelijke groet,
Jeugdouderlingen Harold Prins en Mark Meuleman

Open avonden De Treffer
Zaterdagavond 12 en 19 december organiseert de Treffer een open avond in de grote zaal van het verenigingsgebouw. Jongeren kunnen zich aanmelden via de website van de kerk of bij de leiding van de Treffer. Van harte welkom!

Maandagavond 30 december worden de, 'dienst voor jongeren' en 'openavonden van de Treffer', toegevoegd tussen de diensten in het reserveringssysteem, zodat jullie je  daar kunnen aanmelden.