leven-en-zorgen.jpg

WZU Veluwe wonen, zorg en welzijn aan ouderen en beheert o.a. woonzorgcentrum Rehoboth aan De Vree 1 te Wapenveld. Vanuit deze locatie wordt ook thuiszorg geboden aan ouderen, evenals dagbesteding en maaltijdservice.

Missie
‘Nabij in welbevinden’ is de missie van WZU Veluwe. Het gaat hierbij om ‘Nabij zijn’, niet alleen als het gaat om lichamelijk en psychisch welbevinden, maar ook als het gaat om geestelijk welbevinden. De Bijbel is hierbij ons uitgangspunt. Hierin toont de Here God hoe hij in zijn Zoon Jezus Christus mensen die lijden aan de gebrokenheid in dit leven nabij is. Juist Hij kan in de laatste, soms moeilijke fase van het leven het hart van mensen bereiken, kracht geven en bemoedigen. Tegelijk roept Hij ons op naar onze medemens te kijken zoals Hij ze ziet, kostbaar in al hun kwetsbaarheid. Het bijzondere van die manier van kijken is, dat dan blijkt dat onze medemens en in ons geval, de ouderen, ons ook veel kunnen teruggeven.

Wilt u informatie over WZU wonen, dan kan dat via telefoonnummer 0578-76 37 08 of E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor pastorale zorg kunt u contact opnemen met de ouderling voor wijk 7, welke de zorg heeft voor het woonzorgcentrum Rehoboth. Zie hiervoor het telefoonnnuumer en E-mailadres van de ouderling.