jeugd.jpg

In het seizoen 2023 / 2024 mag ik de Bijbelkring voor jongeren leiden. Alle data staan in de seizoenagenda 
Graag wil ik jullie weer uitnodigen voor de jongerenkring. Deze kring is bestemd voor alle jongeren tot 30 jaar die in de afgelopen jaren belijdenis hebben gedaan. Hoe ga je daarna verder? Het is goed om samen met anderen bezig te blijven met de Bijbel. Samen luisteren, lezen wat er staat, en daarover in gesprek gaan.

Seizoen 2022 / 2023 hebben we het grootste deel van een boekje over Salomo behandeld. Het laatste deel staat nog open. Het is de bedoeling om dat nog af te ronden en vervolgens een nieuw thema te kiezen. Daarbij denk ik aan het boekje van Gerben van de Put: ‘Spoorzoeken met Thomas a Kempis’. Wat kunnen wij vandaag leren uit het bekende boek over de navolging van Christus?

De eerste avond is op D.V. donderdag 12 oktober om 19.30 uur in de kerk. Mijn gedachte is om zoveel mogelijk de tweede donderdag van de maand aan te houden. De volgende datum is dan D.V. 16 november. Verdere data zullen we de eerste avond bespreken. Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten op de jongerenkring. Hopelijk tot ziens!

Met een hartelijke groet, ds. G.H.Kruijmer

Telefoon : (038) 200 07 13
E-mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.